Med en karriere der både tæller toneangivende bands, fornemme solo-præstationer og rollen som igangsætter, producer og direktør for eget pladeselskab – har Nikolaj Nørlund igennem sin mere end 20 år lange karriere, arbejdet sig frem til en position som en af øjeblikkets væsentligste aktører på den danske musikscene. Nu kan du opleve ham i rollen som solist, når han rammer Tøjhuset. 

Nikolaj Nørlund har gennem hele karrieren holdt et højt kunstnerisk niveau med en altid udfordrende karakter i sin musik. Derfor var det et helt naturligt skridt da han valgte at samarbejde med det store klassiske orkester, Copenhagen Phil. Senest omkring albummet ”Skamskudte fugle”, som beskrives som en cinematisk pirrende kærlighedssuite.

Nikolaj Nørlund har siden begyndelsen af karrieren haft sin helt egen plads i dansk musik. Udover rollen som sanger- og sangskriver, har Nørlund haft stor succes som producer for bl.a. Jens Unmack, Niels Skousen, Steffen Brandt og Ulige Numre, og har flere gange modtaget den prestigefyldte Steppeulven-pris for denne rolle.

Anmelder-darling

Skamskudte fugle emmer af den type fængslende kærlighedshistorier og glinsende glamour man forbinder med det store lærreds fortællinger”
Berlingske *****

Nikolaj Nørlund er en sand mester i at formidle de store budskaber og synge om kærlighedens åbenbaring”
Gaffa *****

Koncerten, som er en cafekoncert, foregår i Tøjhuset lørdag d. 24. februar kl. 21. Billetter kan købes på tojhuset.dk.