I denne uge er Niels Sell i praktik på Fredericia AVISEN. Niels fortæller blandt andet om, hvorfor han valgte Fredericia AVISEN, men også hans baggrund som elev i en talentklasse.

Niels Sell er 14 år gammel og bor med sin mor og to brødre i Egeskov. Han går til dagligt i skole på Ullerup Bæk Skolen Afdeling Nørre Allé. På skolen er der i samarbejde med Team Danmark lavet en bestemt klasse, som kaldes Talentklassen. Det er den klasse, Niels går i. Han har gået der siden syvende klasse, nu går han i niende.

Niels Sell, praktikant på Fredericia AVISEN. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Talentklassen er en klasse med sports-udøvere, som har et talent indenfor deres sport. Det specielle ved klassen er, at man kan dyrke sin sport i skoletiden. Det gør man hver tirsdag og torsdag morgen. Niels går i klassen med baggrund i sit håndboldtalent. En sport han har dyrket, siden han var fem år gammel.

Hvorfor valgte du at søge ind i talentklassen? 

“Jeg valgte at søge ind i klassen, fordi jeg gerne vil træne mere, og har hørt, at der blev lagt fokus på at forbedre sig individuelt. Hvorimod der til normal haltræning er større fokus på holdet. En bonus er, at der ikke er så mange lektier, da det bliver respekteret, at man dyrker meget sport i fritiden” , fortæller Niels Sell.

I uge 37 skulle hele klassen vælge en praktikplads, hvor de ville være i en uge. Niels ringede til Fredericia AVISEN, hvor han fik pladsen.

Hvorfor valgte du at tage i praktik hos Fredericia AVISEN?

“Jeg har altid været meget glad for at skrive, og er meget nysgerrig på, hvad der sker ude i verden. Jeg valgte Fredericia AVISEN, da jeg har læst mange af deres artikler på Facebook. De har noget spændende indhold, og jeg er kan også lide deres skrivemåde. Det er også fedt, at de har meget fokus på sport. Da jeg jo også selv, er meget glad for det”, lyder det fra Niels Sell.

Annonce