Fredericia AVISEN holder både øje lokalt, men også i den digitale verden. Netflix har netop offentliggjort, at to af Marvels populære serier stopper; Punisher og Jessica Jones vil ikke længere underholde os på streamingtjenesten.

Som jeg tidligere har skrevet, så er mediebranchen i kæmpe opbrud, og under en del mystik, men med ret klare linjer fra Netflix, så er Punisher sæson to, det sidste vi ser til den ultracoole hævner. Det er ellers en meget populær serie, men ifølge Netflix er serien for dyr at producere til deres tjeneste. Ligeledes udtaler Netflix, at de dog filmer en tredje sæson med Jessica Jones.

Punisher fra en hård scene i sæson 1. Foto: Netflix screenshot

Jeg er selv Marvelfan og har flere bind med Punisher stående i min bogreol og jeg synes, at Marvel-serierne har været hele mit Netflix-abonnement værd. Men det er kommet til en skillevej. Jeg har set Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist og selvfølgelig Punisher.

Netflix

Marvels bagland, som står bag tv-serierne har udsendt en lidt kryptisk pressemeddelelse, hvor de i første omgang hylder deres univers omkring de superhelte, der opererer og beskytter New York. Det er de samme superhelte, som jeg nævner ovenfor, de går under fællesbetegnelsen, “The Defenders”. De fire serier med Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist har tilsammen indspillet 13 sæsoner og 161 timelange afsnit. De skriver, at man skal se bagved serierne og alle skuespiller, forfattere, instruktører og musiker, der har ydet det bedste de kunne samt, at Marvel har elsket hvert minut, de har produceret med deres superhelte til Netflix. De siger, at produktionerne var til deres fans over hele verden og det er når man tænker på fansene, at det hårde arbejde kan betale sig.

Jessica Jones i flot gul kjole – Foto: Netflix screenshot.

Til sidst i pressemeddelelsen fortæller Marvel, at Netflix ikke mere vil fortælle historien om deres fantastiske figurer, men med sætningen “but you know Marvel better than that”. De trumfer den også med et ægte superhelte citat fra Daredevil universet. “As Matthew Murdock’s Dad once said, The measure of a man is not how he gets knocked to the mat, it’s how he gets back up. To be continued”.

Med andre ord, så lyder det som om, at serierne fortsætter og skulle man tro på ordene fra Marvel, så har Netflix og Marvel ikke samme opfattelse af det kommende brud. Men mon ikke Marvel rykker over på Disneys kanaler eller måske starter en Marvel streamingskanal. Deres brand er stærkt nok og der er masser af historier at tage fat i. Flere af deres serier er annonceret over mod Disney+.

Hvad tænker du bliver fremtiden for Marvel?

Vil du savne Marvels serier på Netflix?

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.