Bandet skaber eufori med alternativ, nyskabende rock på internationalt niveau.

Med bl.a. 5 hjerter i Politiken og overskriften ”Nelson Can leverer en af årets bedste danske rockudgivelser” oplevede den danske rocktrio Nelson Can, en sand anmelder-stjerneregn i forbindelse med udgivelsen af albummet EP3 i efteråret 17.

På EP3 beviser Nelson Can, at de fortsat kan levere alternativ og nyskabende rock på højt international niveau, og at de til stadighed udvider grænserne for hvad man kan opnå med så simpel en instrumentering som muligt. Der er hverken benyttet guitar, keyboard eller andre gængse akkordinstrumenter i produktionen af pladen. Siden deres dannelse i 2011, har bandet insisteret på at skabe al musikken med kun bas, trommer og vokal.

P3’s uundgåelige

I forlængelse med udgivelsen var bandet på en minitour rundt i landet – en tour der kulminerede med en totalt udsolgt koncert i Pumpehuset, hvor et euforisk publikum bl.a. brød ud i fællessang med nummeret Break Down Your Walls, der tidligere på efteråret var P3s uundgåelige.

Support: Rainbrother

Efter et begivenhedsrigt 2017 er danske Rainbrother klar med nyt materiale lavet i samarbejde med Danger Mouse’s højre hån Kennie Takahashi. Nu slippes singlen “Black Chemicals” ud. 

Billetter til koncerten, der foregår i Tøjhuset fredag, d. 16. februar kl. 21, kan købes på tojhuset.dk.