Forside Mennesker Afdøde Nekrolog: FC Fredericia mindes altmuligmand

Nekrolog: FC Fredericia mindes altmuligmand

DEL
FC Fredericia
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Det er med stor sorg, at FC Fredericia modtog meddelelsen om Peter Rask Madsens død mandag den 1. oktober 2018.

Peter var som altid til stede inden søndagens kamp imod Silkeborg IF og var i gang med at gøre klar. Han blev pludselig dårlig og blev indlagt på Kolding Sygehus. Her døde han mandag morgen af en blodprop i hjernen.

Peter har været en del af FC Fredericia i mange år, først som frivillig på det gamle stadion på Baldersvej og senere som ansat altmuligmand på det nye Monjasa Park, hvor han i sit daglige virke var tæt på hele organisationen. Peter var uddannet maskinarbejder og havde forskellige jobs i Fredericia bl.a. på Fredericia Skibsværft. 

Peter har været en vigtig person i at få dagligdagen til at hænge sammen for trænere, spillere og øvrige i klubben. Han havde mange kompetencer og var kendt for hans hjælpsomhed i mange retninger. Vi oplevede at Peter havde stor livskvalitet i at være ansat hos FC Fredericia og han har med hans hjælpsomhed bidraget til at tingene fungerede i klubben. Peter var altid glad og imødekommende og var på sin egen stille og rolige facon med til at gøre klubben et godt sted at være. Ved flere lejligheder har klubben haft tilknyttet ekstra personale og Peter var i høj grad med til at de fik en god tid i klubben og venskaber opstod helt frem til Peters død i mandags.

Vi i FC Fredericia er stolte af at have kendt Peter og taknemmelige over at han valgte at være en del af klubben i så mange år. Vi vil savne Peter og vores tanker går til hans søn Morten og til Peters familie og venner.

Peter bisættes fredag den 5. oktober kl. 11.00 fra Michaelis Kirke i Fredericia

Æret være hans minde

FC Fredericia

https://www.facebook.com/mrhoejer/