Nick Rasmussen var tirsdag tilbage i thansen ARENA, som han før i tiden har fejret store triumfer i. Nu står han i spidsen for Skanderborg, der tabte 33-28 til FHK.

Efter kampen talte Fredericia AVISEN med Nick Rasmussen, der både som aktiv og som træner har haft FHK-kasketten på.

“Jeg har haft mange gode oplevelser her. I dag (tirsdag, red.) var en dårlig oplevelse, da vi tabte, men de minder jeg har fra hallen ændrer nederlaget ikke på,” sagde han.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

I det første opgør i sæsonen mellem de to hold vandt Skanderborg i overlegen stil med 37-25. Forskellen på det opgør og tirsdagens kamp er klar for Nick Rasmussen.

“FHK spiller bedre og vi spiller lidt dårligere,” lød det kortfattede svar fra ham.

I kampens indledning var Skanderborg foran med fire mål, men Nick Rasmussen følte ikke, at hans hold havde overtaget.

“Grunden til vi kom foran var, at vi var heldige, da vi dækkede ikke godt op. Vi blev reddet af Kristoffer Laursen, og kun i få momenter formåede at rette op på defensiven,” forklarede Rasmussen.

https://midspar.dk/

Skanderborg havde inden kampen mod FHK sejret mod TTH Holstebro hjemme på Fælleden, men det var ikke forskellen på hjemme- og udebane, der var forskellen, mener Skanderborg-træneren.

“Jeg tror egentlig ikke, at vi har hentet mange flere point hjemme end ude. I rækken er den eneste ting man kan være sikker på, at Aalborg vinder hver gang,” sagde Nick Rasmussen.

Trods nederlaget til FHK er Skanderborg stadig på slutspilskurs på sjettepladsen i Primo Tours Ligaen. Snart venter der også Nick Rasmussen og co. et Final4-stævne i Jyske Bank Boxen, hør mere om det i videoen i toppen af artiklen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer