Get Outdoor har udviklet sig, og indehaveren, Sune Lund Østergaard, er blevet partner hos Naturpark Lillebælt, samtidig han har et godt samarbejde med Fredericia Kommune. Således er virksomheden gået fra at være meget lokal forankret til et mere nationalt foretagende med naturaktiviteter.

Sune Lund Østergaard har ikke mærket de store konsekvenser af corona-krisen, da det er gået problemfrit i meget af tiden. Der har været få episoder med begrænsninger, som krævede tilpasning, men det har for Sune Lund Østergaard og firmaet, Get Outdoor, åbnet nogle nye muligheder op.

Lige nu har han et intiativ, som han kalder for ’’Sommer i Fredericia’’, hvor han i mellem uge 27 til uge 30 laver et program, der indeholder en masse vandaktiviter, herunder at stå på sup board og sejle kajak. Derudover indeholder arrangementerne også træklatring og at køre på mountainbike, som får deltagerne i bevægelse, imens de nyder flotte omgivelser.

– Fredericia har meget at byde på i forhold til naturen. Vi har voldene og skoven i Trelde, som vi kender. Men der er også meget på vandsiden i form af den naturpark, hvor man virkelig kan komme ud og se naturen fra en ny vinkel, siger han.

Afrundingsvis mener han, at der er dele af byen, som mangler at blive udforsket, og det vil Get Outdoor hjælpe fredericiaerne med at opleve. Se hele indslaget med Get Outdoor her.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer