Naturen vinder igen – brædderne rives af Cirkelbroen

Ingeniørkunsten ser ud til at tabe igen

2

Det er nuvel smålunt eftersårsdatoen taget i betragtning, men vinden er også kommet med efterår. Det fik i går bølgerne til at stå indover Cirkelbroen.

En læser skrev tidligt lørdag middag til AVISEN, Cirkelbroen var på ved til at gå i stykker igen.

Ved selvsyn fik vi bekræftet, at brædderne fløj i Lillebælt, og dermed, at bystrandens smukke perle, Cirkelbroen, igen må kapitulere til Lillebælts brusen.

Parkeringspladsen ved Østerstrand afslører sammen med Urbania Beachbars lukkede skoder, at det ikke er højsæson. Et par hundelufter går på strandstien og danner med deres gang i gruset en knasende lyd, der suppleres af den nærmest subtropiske efterårsvind. Det blæser i Fredericia og havets salte duft gennemborer hovedet for at finde vej til næsen. Tang i bunkevis er skyllet op på stranden, men ikke kun tang, også brædder fra Cirkelbroen har fundet vej.

Den populære bro står ellers så smukt i sommerhalvåret, men vi må igen konstatere, at selv ingeniørkunst og stærke brædder, slår ikke Moder Natur. En tur cirklen rundt fortæller også en historie. De hidsige bølger kæmper sig vej gennem broens trækonstruktion og kaster skidt, tang, sand og vand i store mængder, der lægger en dyne over broen. Mørket er også på vej, så det passer nok godt.

Det blå flag, der symboliserer, badestrandens renhed, blafrer vildt, imens en familie tager telefoner frem for at snappe og dokumentere, at broens brædder er på vej ud i havet.

Sidst broen gik i stykker gik der skrivebordsdebat i hvis ansvar skaderne var, hvis ansvar reparationen var og kunden; skatteborgerne og Fredericia Kommune måtte væbne sig med tålmodighed. ■

AVISEN følger naturligvis op på, hvad der nu skal ske, men imellemtiden kan du se film her

Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Anonnym
Anonnym
3 måneder siden

Elendigheden får ingen ende. En tåbelig konstruktion. Hvis verdens tungeste containerskib bliver løftet højt af havets bølger, hvad får så en ingeniør til at tro at nogle planker gjort fast med skruer vil blive liggende. Jeg tilbyder gratis rådgivning så vi kan få styr på elendighederne.

Anonnym
Anonnym
3 måneder siden

Elendigheden får ingen ende. En tåbelig konstruktion. Hvis verdens tungeste containerskib bliver løftet højt af havets bølger, hvad får så en ingeniør til at tro at nogle planker gjort fast med skruer vil blive liggende. Jeg tilbyder gratis rådgivning så vi kan få styr på elendighederne. mvh Karsten Byrgesen, Nye Borgerlige