Middelfart Kommunes naturcenter blev i går aftes ved 21-tiden ramt af en brand. Ilden og vand fra slukningen har ødelagt store dele af bygningen, som nu er afspærret.

En brand har fredag aften ødelagt store dele af Middelfart Kommunes Naturcenter ved Hindsgavl. Det såkaldte Madpakkehus er helt nedbrændt, mens hovedbygningen delvist er brændt og delvist ødelagt af vand fra slukningen. Konkret er facaden og en del af taget ødelagt.

Naturcentret vil derfor være lukket og afspærret, og det er vigtigt, at man respekterer afspærringen og fx ikke går op til udsigtspladsen på taget, fortæller Middelfart Kommunes chef for Natur og Miljø, Hanne Laursen:

– Naturcentret er centrum for vores naturformidling omkring Hindsgavl og udgangspunkt for mange gæsters besøg i området. Det er derfor et stort tilbageslag, at vores skønne naturcenter er ødelagt. Naturvejlederne har været her til ud på natten, og lige nu arbejder vi på at få overblikket over skaderne. Derefter skal vi i første omgang have afklaret, hvorfra og hvordan vores naturvejledere kan fortsætte deres arbejde.

Brandvæsnet er lørdag morgen blevet færdige på stedet. Derefter skal Politiets teknikere undersøge brandårsagen, og Middelfart Kommunes forsikring skal have en taksator ud for vurdere skadernes omfang. Når det er overstået, skal det afklares, hvad der skal ske med Naturcentret.

Bridgewalking ikke påvirket

Bridgewalking Lillebælts bygning ligger umiddelbart bag Naturcentret, og har ikke taget skade. Selvom en del af p-pladsen lørdag formiddag er afspærret, er det muligt for gæsterne at komme ind til Bridgewalking. Derfor fortsætter turene på broen, selvom man muligvis skal parkere lidt længere væk

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer