Jeg havde en aftale tidligt i morges inde i indre by, jeg gik ned af gågaden i Gothersgade, fra enden ved Danmarksgade. Da jeg nåede butiksvinduerne ved MIAMI skuede mit øje en række af nøgenmodeller, vel at mærke pænt skårede mænd i form af mannequiner.

Jeg er på ingen måde kropsforskrækket og tænkte ikke videre over det, da jeg så ca. en halv time senere gik ruten modsat og i den anden side så jeg et mirakel udspille sig.

Hvad laver byens mannequiner om natten?

Der må have været en heftig flirt, for ved Pigernes Verden lige over for MIAMI havde damerne også smidt tøjet.

Jeg tog et billede fra de nøgne kvindernes udsyn, og ligeledes fra mændenes udsyn.

Jeg overvejer at gå samme tur i nat, for at se om de er kommet ud af butikkerne, og mannequinerne ved Pigernes Verden snart skal gå nogle størrelser op, og om Ole Mortensen i MIAMI snart skal være farfar.