I anledning af Danmarks nationale flagdag hejser Middelfart Kommune flaget på søndag den 5. september 2021. Her hædres borgere, der er eller har været udsendt på internationale missioner i verdens konfliktområder, for deres store indsats som repræsentanter for det danske kongerige og dets værdier.

Der vil være deltagelse med faner af både Marineforeningen, Garderforeningen, Forsvarsbrødrene, Artilleriforeningen og Hjemmeværnet i Middelfart i forbindelse med gudstjenesten.

Program for dagen

Flagdagen foregår på Lillebælt-Værftet, hvor der kl. 14:00 vil være feltgudstjeneste ved sogne- og feltpræst ved Kølstrup Kirke, Knud Erik Kristensen.
Kl.14:30 vil der være tale v/ borgmester Johannes Lyndsfryd Jensen, efterfulgt af hyggeligt samvær med kaffe, te og kage.

Pressen er velkommen til at deltage.

Fakta:

I 2021 er det 13. gang, at flagdagen afholdes. Initiativtageren bag flagdagen er overkonstabel Kim Eg Thygesen, der selv er veteran fra Kosovo og Afghanistan. Dagen omfatter alle, der er eller har været sendt ud fra Udenrigsministeriet, Forsvaret, Redningsberedskabet, Politi og Sundhedsvæsenet.