Radikale Venstre i Fredericia valgte for kort tid siden ny Folketingskandidat. Det blev Nanna Nørholm, der også var opstillet til byrådet for samme parti. I går blev hun også kandidat for Esbjerg By og Fanø.

Hos Radikale Venstre kan man besidde to FT-kandidaturer, alle stemmerne i Sydjyllands Storkreds tæller med, når det samlede regnestykke skal gøres op. Det var derfor en meget tilfreds og glad Nanna Nørholm, som Fredericia AVISEN mødtes med i dag:

“Jeg er super glad for, at jeg blev valgt i Esbjerg i går. Jeg kommer oprindeligt fra området, så det er min egen DNA, jeg vender hjem til, som kandidat. Jeg fortalte om mig selv, mine ideer og tanker om at være kandidat, og det endte med valg”, fortæller Nanna Nørholm.

Nu venter arbejdet frem mod Folketingsvalget, hvis dato Lars Løkke sidder med nøglen til. Nanna Nørholm vil personligt dog allerede nu ud at møde vælgerne på en valgturne.

“Jeg vil ud at møde vælgerne på gader og stræder, og her høre om deres tanker, ideer og ønsker til os politikere. Derudover vil jeg bruge de sociale medier til at skabe dialog. For mig selv ligger miljø, uddannelse og problemstillinger mellem land og by som mine mærkesager, men der er plads til at udvide den portefølje,” fortæller Nanna Nørholm.

Nanna Nørholm er selvstændig, ligesom hendes mand. Sammen har de tre børn. Hun er uddannet ingeniør fra Odense Teknikum, og flyttede i sin tid til Fredericia, for at komme tættere på den daværende arbejdsplads, DONG Energy (Ørsted) på Kraftværksvej 53 i Skærbæk. Familien bor da også stadig i Skærbæk, hvor man nyder lokalsamfundet og fritiden.

Af politiske poster er Nanna Nørholm kasserer i lokalafdelingen i Fredericia, og sidder samtidige med i den indflydelsesrige Hovedbestyrelse hos Radikale Venstre.