Ti år i samme virksomhed som 32-årig. Det er lidt et særsyn, men det er ikke desto mindre tilfældet for Nanna, der har været med på hele Temashops rejse fra Videnparken og til det nye domicil på Håndværkervej 24 i Erritsø.

32-årig Nanna Valentin Pedersen startede hos Temashop som elev. Nu er der gået ti år, hvor Nanna har haft flere ansvarsområder. Pt. er hun kontorchef, men tidligere har hun været blandt andet uddannelses- og indkøbsansvarlig.

“Det har været spændende og hårdt. Der er meget planlægning i det hele. Der har været mange weekender, hvor vi har hjulpet til og været meget arbejde, men man gør det fordi det er spændende og føler man er en del af et spændende team,” siger Nanna og fortæller, hvad hun har lavet i tiden på på Temashop:

“Jeg har lavet alting. Det har været en af de positive ting. Jeg startede som elev, så jeg har været i alle faser. Hvis vi har haft ideer, så er det blevet lavet, selvfølgelig efter Daniel har været indeover. Jeg har været uddannelsesansvarlig for en anden elev, indkøbsansvarlig, været i kundeservice og nu er jeg kontorchef.”

Temashops nye domicil. (Foto: Matthias Runge Madsen / Fredericia AVISEN)

Nanna er forholdsvis ny i stillingen som kontorchef, og efter lidt tilvænning trives hun i rollen.

“I starten skulle jeg lige finde mig selv, da der var lidt organisationsændringer hos os, men jeg kan mærke, at det bliver godt,” fortæller Nanna.

Nanna kan pt. ikke se sig selv arbejde andre steder end hos Temashop. Hun forklarer, at det er en del af hendes DNA.

“Det føles ikke som arbejde, men det er i stedet som en hobby. Når jeg kommer hjem tænker jeg på, hvad man kan gøre på Temashop,” siger Nanna.

Daniel Diness Andersen på Temashops nye adresse i Erritsø. (Foto: Matthias Runge Madsen / Fredericia AVISEN)

CEO hos Temashop, Daniel Diness Andersen, har kun positive ting at sige om jubilaren Nanna.

“Ti år lyder af lang tid, men man siger jo,  at tiden flyver afsted i godt selskab, og det har den gjort med Nanna. Hun startede som elev, da vi havde kontor i Videnparken og har hængt med på hele rejsen. Det er super fedt – og jeg er meget taknemmelig og beæret over, at hun har holdt ved. Temashop ville ikke havde været det samme i dag, hvis hun ikke havde været med på rejsen,” siger Daniel Diness Andersen.

Teamshop åbnede i 2009, og lige siden har de været med til at finde de rigtige kostumer og tilbehør til festglade danskere. Senest har Temashop udvidet firmaet til at have en norsk, finsk og svensk afdeling.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer