Fredericia AVISEN stødte på Jacky Chen som er på gennemrejse på sin cykel gennem Danmark. I fodsporet på Jacky viste sig en strøm af næstekærlighed.

Vi interviewede Jacky Chen på Kurt’s Kaffebar og allerede her startede næstekærligheden for den 40-årige taiwaner. Han havde parkeret den cykel, der har været hans følgesvend i snart tre år, i Jyllandsgade. Straks, da han kom ind på kaffebaren, blev han imødekommet af Ismail Ulusoy med en kop kaffe og en sandwich. Den rolige og humørsmittende taiwaner kvitterede med taknemmelighed.

næstekærlighed
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Efter jeg havde siddet med Jacky, og hørt hans spændende historie, som du kan læse her, skulle jeg ud at se hans cykel. Han havde en defekt på cykeltraileren, som han ikke lige kunne løse med det værktøj, han havde til rådighed.

Jacky er en personlighed, man hurtigt får sympati for, da han udstråler en stor taknemmelighed. Jeg ringer til Bjerggeden & Byrotten og Lau Bilde Nielsen tager telefonen. De vil gerne hjælpe Jacky og få minutter efter står Jacky og jeg i baggården ved byrotterne.

næstekærlighed
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Christian Zerling blev dagens mand i skysovs, da han udskiftede nogle bolte. der har lidt overlast på grund af for meget vægt på cykeltraileren. Udover at have store hjerter hos Bjerggeden & Byrotten, er de også altid klar på spas. Christian kommer med en frisk bemærkning om, at der er Jacky, der kommer med de varer man bestiller på websiden Wish.com.

næstekærlighed
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Jeg går tilbage til kaffebaren og inden længe kommer Jacky retur med en repareret cykel. Udover at han fik fixet sin cykel, så havde han også fået skiftet sin cykeltrikot og tilsyneladende kører Jacky nu for Team Bjerggeden & Byrotten. Før Jacky kom med på holdet bestod det af sprinteren Lau Bilde Nielsen, vandbæreren Christian Zerling og bjerggeden Arne Gunnar Poulsen.

næstekærlighed
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Udover den nære næstekærlighed jeg oplever i Jackys fodspor, så er han i Fredericia for at besøge manden som hjalp ham og hans cykel over Storebælt. Det er lastbilchaufføren Flemming Klindt Andersen. Her til morgen sender Jacky et frisk billede af ham og Flemming og beretter, at han er fanget i Fredericia i voldsom regn.

næstekrælighed
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

God tur Jacky og flot af de lokale at hjælpe med næstekærligheden.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det