Fredag fortsætter vaccineprogrammet i Fredericia, hvor turen nu er kommet til borgere på +65 år, der modtager både praktisk bistand og personlig pleje.

For at borgerne ikke skal køre så langt var det blevet arrangeret, så de kunne blive vaccineret på dagcenteret på Plejecenter Othello, hvor omkring 180 i løbet af fredag er blevet vaccineret. Til stede på Plejecenter Othello var borgmester Steen Wrist (A), der med egne øjne kunne se borgerne få et stik efter, at de i samarbejde med TrekantBrand var blevet kørt hen til hovedindgangen ved Othello.

»Det er kæmpestort og et tegn på, at vi er kommet videre, og det er rigtig vigtigt, at det kunne lade sig gøre i stedet for, at de skulle tage til Odense,« siger Steen Wrist til AVISEN og kommer ind på, hvordan det generelt går med at få vaccineret i Fredericia Kommune:

»Vi er kun lige begyndt, og det er det samme på landsplan, men selvom vi er begyndt at vaccinere, så er det stadig vigtigt, at vi holder afstand og spritter af. Alt det vi har trænet i som nation skal vi fortsætte med,« siger Wrist.

TrekantBrand kørte borgerne hen til Othello. (Foto: AVISEN)

Vaccinen på Plejecentret Othello var Pfizer-BioNTech, og det er også den, der blev brugt, da Othello vaccinerede beboere og personale i sidste uge. Denne omgang på Othello er det ikke borgere, som bor der, men flere af dem, der blev vaccineret, kommer i dagcenteret.

»Det er rigtig dejligt, at vi er kommet godt igang med vaccinerne. Vi er ikke så nervøse mere, selvom vi selvfølgelig stadigvæk skal holde afstand og sprutte af, men chancen for, at der opstår smitte er mindre, og man kan også mærke, at det er vigtigt for vores beboere at blive vaccineret,,« siger Grethe Jørgensen, der er centerleder på Plejecentret Othello, og oplyser, at enkelte beboere har sagt nej til at blive vaccineret.

Der gøres klar til, at der kan blive vaccineret på Othello. (Foto: AVISEN)

Næste gang der skal vaccineres på Plejecentret Othello er d. 26. januar.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer