Bliv klogere på fremtidens boliger og hør om boligprojekter, der er på vej i Fredericia

Der er gang i byudviklingen i Fredericia.  Boliger skyder op i Kanalbyen, der opføres rækkehusprojekter flere steder, og nye udstykninger til parcelhuse er på vej. Under temaet ”bosætning” inviterer Demokrati- og Borgerudvalget i Fredericia Kommune til et spændende arrangement, hvor du kan høre om den nyeste forskning indenfor fremtidens boliger, og hvad der sker på bosætningsfronten i Fredericia.

Christian Jørgensen (V), formand for Demokrati- og Borgerudvalget, udtaler ”Jeg glæder mig, sammen med mine kollegaer i byrådet, til at møde borgere og boligudviklere, og få en konstruktiv dialog omkring bosætning og fremtidens boliger i Fredericia.”

Besøg af boligforsker

Glæd dig til et spændende oplæg med Mette Mechlenborg, der er boligforsker ved BUILD, Aalborg Universitet. Hun forsker særligt i sammenhængen mellem bolig, hjem og drømme om det gode liv. Mette Mechlenborg vil fortælle om fremtidens boligformer og boligliv, som giver en introduktion til nogle af boligmarkedets store tendenser i dag: Hvad drømmer danskerne om, når de kigger på boliger? Hvilke krav stiller vi til naboen – og til fællesskabet? Hvad vil børnefamilierne gerne have? Hvor skal seniorerne bo? Og hvad betyder bæredygtighed for vores boligliv i fremtiden?

Program

Arrangementet foregår den 24. februar kl. 17:00-19:00 i Tøjhuset, Gothersgade 34.

  • 17:00 – Velkomst ved byrådet
  • 17:05 – Inspirations- og vidensoplæg v. seniorforsker Mette Mechlenborg
  • 17:30 – Oplæg om bosætning i Fredericia Kommune
  • 17:50 – Refleksioner
  • 18:00 – Besøg på stande med kommende boligudviklingsprojekter
  • 18:25 – Tapas and Talk
  • 18:50 – Fælles opsamling
  • 19:00 – Tak for i aften

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig af hensyn til forplejning. Tilmeld dig senest den 20. februar på mail: maria.l.b.andersen@fredericia.dk

I 2020 inviterer Fredericia Byråd til to borgerdialogmøder. Arrangementet den 24. februar er det første borgerdialogmøde og er arrangeret af Demokrati- og Borgerudvalget

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Hans Thomassen
Hans Thomassen
8 måneder siden

Det er da ikke smart, at der til et borgerdialogmøde ovenikøbet om boliger, er lukket for tilmeldinger en helt uge i forvejen.
Så læg dog mødet oppe på teateret, der er plads,og de har godt brug for pengene, det er win.-win.
Det er fantastisk fremfor at udelukke nogen.
Og bosætning er jo rigeligt aktuelt, med en tilbagegang på 50 brogere i 2019, så haster det.
Byggegrunde kommer ja, men mange af dem der har været interesseret har købt andre steder.
Vi har jo næsten ingen solgt i 2019 og 2018.