Mobning er krænkende handlinger, som kan foregå åbent og direkte, eller skjult og indirekte. Direkte mobning kan være udskældning, overfusning eller underkendelse af personens arbejdsindsats. Skjult og indirekte mobning kan foregå i form af f.eks. mimik, hentydninger, sladder eller fratagelse af ansvar og arbejdsopgaver.

Hvordan kan det, at man bliver mobbet og holdt uden for på en arbejdsplads, i vennekredsen og andre sociale sammenhænge starte eller udvikle psykiske problemer og føre til ændring af personlighedsstrukturen?

Anette Friis er socialrådgiver og psykolog med mange års erfaring i at arbejde med interpersonelle og arbejdsrelaterede problemstillinger, der kan udløse psykisk sårbarhed og sygdom. Med udgangspunkt i cases fortæller hun om de psykiske reaktioner, som mobning kan fremkalde.

Alle er velkomne til arrangementet, som finder sted onsdag den 15. marts fra kl. 19.00 – 21.00 på Stoppestedet, Sjællandsgade 46 st., 7000 Fredericia. Arrangementet er gratis, når blot man tilmelder sig til PsykInfo Region Syddanmark på telefon 99 44 45 46 eller via www.psykinfo.regionsyddanmark.dk.

Foredraget er arrangeret af PsykInfo Region Syddanmark.