Hos SMUK-NU i Fredericia er der sommertravlt. Efter en Coronapause er der igen mennesker i stolen hos Maria-Louise Stück. Den lokale skønhedssalon inviterede Fredericia AVISENs udsendte til at prøve noget, der var længe siden: En voksbehandling.

Indrømmet fra starten – jeg var en smule skeptisk. Jeg har ikke vokset mine ben, siden jeg var omkring 20, og det gjorde pænt ondt. Men som altid skal jeg da prøve, hvad Marie-Louise foreslår. Jeg blev mødt af et smil og tog plads. Jeg kan allerede nu afsløre, at det førte hiv, ikke var så slemt, fordi jeg nåede at grine inden.

Maria-Louise talte undervejs – og som altid var det en venlig dialog, der lod tankerne flyve af sted mod andre ting, end de hiv, der kom, når hårene skulle af. Det gik rent faktisk også hurtigt, så det var ikke så slemt, som jeg husker det i 20’erne. Når man som mig barberer sine ben med skraber, så vil hårene blive som en græsplæne; tættere og tættere. Derfor vælger mange at vokse benene i stedet, særligt i denne periode, hvor ferietiden nærmer sig.

“Da hårrødderne vokser i faser, vil man opleve, at hårene begynder at vokse ud igen efter en uge, derfor anbefaler jeg, at man starter processen op nogle måneder før ferien, hvis voksbehandlingen skal have en længere varighed,” siger Maria-Louise fra SMUK-NU og fortsætter:

“Når hårene vokses bliver de blødere og finere med tiden og hårvækst og “grohastighed” reduceres også med tiden. Hårene vil også blive lysere. Voksbehandling er den form for hårfjerning som giver dig det resultat, der holder i 4-5 uger. Noget mere skånsomt for huden og mindre tidskrævende end at fjerne hår med en skraber. Det bedste er at få vokset benene kontinuerligt.”

Kunne du tænke dig at få en voksbehandling eller anden behandling, så kan du booke her hos SMUK NU.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer