Som Kranio Sakral Terapeut møder jeg mange både med stress og depression. Noget som slår mig, er at mine kunder bliver yngre og yngre. Hvorfor føler en 6-årig sig stresset?! Blev slået to slag tilbage i Ludo, da jeg fik dette svar, fra en skøn lille pige. Måtte lige trække vejret og finde den rette sætning, det første som nær var røget ud af min mund, var ”det passer ikke, kom ud og leg”. For det MÅ hun i min verden ikke føle. Bliver helt ked af det inden i, når et så lille menneske allerede har de følelser.

Vi har fået vendt hendes tankemønster og glæden er så småt ved at vende tilbage i de skønne øjne. Men, hvad er det der sker med verden, når en pige i den alder kender det ord!?

Vi har kendt til stress og depression i mange år. Det er og bliver (desværre) et tabu, men hvordan kommer vi lidt nærmere hinanden, uden at virke anmassende?

Der er ikke noget, jeg hellere ville, end give en kæmpe krammer og sende noget Metteenergi til de personer, som mangler et ordentlig vindpust, men de er desværre sjældent modtagelige, i hvert fald ikke i starten! Vigtigst af alt, at os som omgås personer med stress og depression, at vi bliver ved med at se dem i øjnene og give en krammer, når der er en lille åbning til det <3

Tak for de mange likes! Mette

Når man er på ”den anden side”, er der flere af mine kunder, som fortæller, at de har fået en ”stress/depressions body”. En lille mand på deres skulder, som trækker i håndbremsen, før det går galt igen! Måske vi alle skulle invitere en sådan ”lille mand” ind på vores skulder, så vi når at sætte hælene i!

Ny træner

Her på matriklen har jeg skiftet træningsprogram. Dvs. jeg er skiftet til noget som hedder OOB. Det betød, at jeg skulle løbe 3 x 1000 m. alt hvad jeg kunne og lave ny FTP test. Føj, siger jeg bare! MEN nu er de i hus og nye mål er sat! Og dem får i lov at følge med i 😉

Fik du udfordret din kollega?

I sidste uge startede jeg en udfordring, hvor flere af jer fik tilmeldt jer på Facebook, herligt at se ansigter, som jeg aldrig har ”pisket” før 😉

Denne uge gælder det jeres lår. I videoen ser du få gentagelser af hver øvelse, du skal selv udføre så mange du kan. Udfør gerne videoen med CORE den ene dag og LEG den næste. Husk, har du spørgsmål, så kan du altid skrive til mette@bjeld.dk

Fortiden skal huskes, nutiden skal leves!

Weekend karma krammer fra Mette Bjeld

www.bjeld.dk