Hold det simpelt det virker, som f.eks. Lovforslag nr. L 26

Den officielle titel er: ”Lov om ændring af lov om Studievalg Danmark”, den er fremsat den 7. oktober 2020 af uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen.

Et lovforslag der fylder en halv A4 side, skrevet på klar dansk, ingen EU indblanding og ved førstebehandlingen gik den lige igennem på ingen tid og alle partier var enige. Sådan burde det altid være.

MEN selvfølgelig skal DJØF Danmark også have en finger med i spillet, derfor kom Folketingstidende Tillæg A til at fylde 7 sider hvoraf de fleste er almindelige bemærkninger til lovforslaget og bemærkninger til lovforslagets enkelte bestemmelser.

Det undres, at med det store antal høringsberettiget, der ikke var bemærkninger fra disse indflettet, måske der ikke har været nogle.

Moralen er: Når en lov er skrevet på Jævn dansk, kan alle forstå den og unødige stridigheder undgås omkring fortolkningsspørgsmål.

Dette er, hvad Nye Borgerlige vil kæmpe for, hold det simpelt i lovgivningen og i hverdagen.

Der er almindelige hårdt arbejdende danskere, der har udfordringer med at forstå deres lønseddel, deres elregning, skrivelser fra det offentlige og andre vigtige dokumenter fra både arbejdsgivere og halv- og heloffentlige institutioner.

Nye Borgerlige går ind for det enkle, så kan alle forstå de ting, der vedrører deres person og det de er i berøring med.

Poul Rand, Calvinsvej 34, 7000 Fredericia

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen (@jensjoernpedersen)
19:59 - 27. oktober 2020 19:59

Hvad med et smil og lidt humor?

J J Pedersen
J J Pedersen (@jensjoernpedersen)
09:49 - 30. oktober 2020 09:49

Hvad med lidt fornuft i Nye Borgerlige?