Nu gør de det igen! Spiller sammen i en forrygende farce med højt humør og skideballer i luften altså. Når det garvede komedie-makkerpar Lilje Windbirk og Søren Zacho Ruby sætter hinanden stævne i firmaet Hoffman & Co’s kopirum går det ikke stille for sig.

I denne nyskrevne tour-de-farce; ’Kopirummet’, møder publikum en skøn og skæv blanding af karakterer der hver især repræsenterer den virkelighed der finder sted derude, og her bliver sat på spidsen og karikeret så genkendelsen og komikken træder i højsædet og sender lattermusklerne på overarbejde.

Direktør-chefen Jørgen Hoffman har en affære med chefsekretær Anni Brix, der dog ikke er interesseret i han skal gå fra konen, da Anni lige har investeret i nyt køkken. Bogholderen Ebba har rundt jubilæum, og får en højst uventet – og upassende – gave fra ledelsen. Jørgens nevø Sebastian er blevet ansat i en nepotistisk gå-til-hånde-stilling, men placerer konstant hænderne forkert. HR-afdelingens Kisser har ægløsning, og sælgeren John deler nonchalent ud af gode råd og dyre vine. It-eksperten Hr. Pind døjer med frossen skulder og hold i ryggen, men det har receptionisten Ditte Frisk en kvik løsning på…

Kopirummet er stedet hvor firmafesten ender, sammen med det faste forhold. Rummet hvor originaliteten forsvinder, eller måske skabes ved et fejltryk under en upassende akt. Noget starter og noget slutter her. En fejende morsom komedie fyldt med intriger, forviklinger, utroskab og kopimusik.

 

Lokal produktion
Løjerne er skrevet af de medvirkede som også er dramatikere, og sat i scene af instruktør Eva Maria Zacho Ruby der er underviser på Det Danske Musicalakademi og på Snoghøj Højskole. Det Kommende Teater holder til ved Horsens, hvor det producerer og sender showet på landevejene, på en længere Danmarksturné efter turnépremieren i Pjedstrup forsamlingshus lørdag d. 30 maj kl 18.30, hvor man i prisen både får middag lavet af Dansk Gastronomi.dk ved Kjeld Hindkjær og altså forestillingen ’Kopirummet’.