Vi har modtaget flere henvendelser omkring J&J Marmarita Family. Både på Facebook og på døren har der stået, at der var åbent. Vi gik selv forbi for at se om det passede, at den glade syrer ikke havde gang i sine velduftende retter i Vendersgade.

Vi kiggede igennem ruderne og ved første øjekast, så der lukket ud. Vi kontaktede udlejeren for at høre om butikken var lukket, men vi blev oplyst, at kontrakten blev overholdt og at udlejer ikke vidste, hvorfor der var slukket for gryderne i den populære takeaway.

Efterfølgende kontaktede vi det hyggelige spisested på Facebook, men restauranten havde nu skiftet tilbage til sit gamle og oprindelige navn, Joni Marmarita.

Synet der mødte Fredericia AVISEN. (Foto: Thomas Lægaard / Fredericia AVISEN)

Joni oplyste, at han er på ferie og butikken vil være lukket frem til d. 20. februar. Den åbner igen slår han fast, men oplyser, at det ikke er sikkert han selv vil være der. Selvom han nyder sin ferie fortæller han, at han selvfølgelig stadig kan levere mad til hvilken som helst begivenhed om det skulle være almindelige takeaway, virksomheder eller selskaber.

Joni fortalte, at han ville ændre på Facebook, så der ikke stod, at der var åbent og han glæder sig til at åbne igen til februar.

https://www.ibc.dk/nyheder/infomoeder-paa-ibc/
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer