I aften møder FHK TMS Ringsted på hjemmebane, og det er et af de opgør, som FHK har noteret sig som en af de kampe, der skal vindes.

Skal FHK i det forjættede slutspil, så skal TMS Ringsted besejres. Så simpelt er det, selvom der resterer 11 kampe af grundspillet for fredericianernes vedkommende, men der bliver ikke tale om at undervurdere TMS Ringsted, der forud for kampen ligger på 13. pladsen med fem point mod FHK’s 14 point på ottendepladsen.

»De har været tæt på mange hold og slået Skanderborg, og det kan skabe uro i nogle kampe og sørge for, at det bliver en håndboldkamp der ikke ligner andre,« siger Jesper Houmark, der noterer sig, at TMS Ringsted ligner sig selv i forhold til mødet mellem dem og FHK d. 14. september, hvor FHK vandt 30-31:

»Det kan man godt, men spørgsmålet er om man kan sammenligne os med dem. vi har flyttet os meget siden dengang, og TMS gør fine ting. Vi har flyttet os en hel del, der gør, at vi er bedre rustet,« fortæller Jesper Houmark, som især skal holde øje med en speciel TMS-spiller:

»Det er klart, at Morten Jensen er ligatopscorer og fylder meget. Han kommer til at score meget i alle kampe, så hvordan vi lukker ham ned eller hvad der sker, det må vi se. Vi er klar på , at han fylder meget og vi kommer til at arbejde med at lukke ham ned i kampen,« siger Jesper Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

I forhold til opgøret i Ringsted er der også sket andre ting udover, at FHK har fået Rasmus Boysen med. TMS Ringsted har fået Lasse Hamann-Boeriths langtidsskadet, men til gengæld har de fået tilgang af Minik Dahl Høegh og Martin Risom er kommet tilbage fra en skade.

»De har fået mere bredde siden vi spillede i Ringsted og Risom er en venstrehåndet, der pynter på dem og jeg har selv haft ham, og han er en spiller der går all-in og er dygtig i forsvaret også. Minik er ikke spillet  ind, så det gør de stille og roligt,« konstaterer Houmark.

Keeper mærker forskel

Emil Tellerup havde en start på sæsonen, hvor han ikke fik fat i det store i målet, men som sæsonen er skredet frem, har han fået fat i målet, og det kommer også til at få indflydelse på opgøret mod TMS Ringsted, hvor Tellerup har recepten klar.

»Vi skal dække godt op, og finde gode ting op ad banen og blive ved med at være gode,« siger han.

Særligt én ting har ændret på det for FHK. Rasmus Boysen blev hentet ind efter en start på sæsonen, hvor FHK indkasserede alt for mange mål.

»Der er ingen tvivl om, at Boysen er en fantastisk spiller, og Lindgren og ham supplerer hinanden godt, de er et powerkoble, så jeg har flere redninger,« siger Tellerup.

Der er kampstart mellem FHK og TMS Ringsted klokken 18:30, og opgøret livestreames via FHK.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer