Af Hanne Kronborg

Der er dem der efterlever Islam ideologien, der er udfordrende, og ikke lader sig forene her i Danmark.  

Uanset hudfarve, om man kan sige det på den måde.  Uanset om man er hvid, brun, gul eller sort, så er det ikke proportional med, at man efterlever Islam. Jeg ved der er muslimer, som ikke efterlever Islam, og lever “dansk” og vil Danmark.  

De vil vores danske værdier og respekterer grundloven. De taler dansk og har er job. De der har er job, er typisk heller ikke voldsparate og kriminelle. 

Nogle af dem vil også gerne være fri for Islam dyrkelse her i landet.  Det vil give dem  mere frihed og så slipper de for at lade som om de er mere muslimske, end de i virkeligheden er. Jeg kan godt tænke mig, at de der bor her, bekender sig  og efterlever danske værdier og respekterer grundloven.  

Så vil vi alle sammen føle, at vi er i samme båd, og ikke føle utryghed i eget land. 

Det skal helst ikke gå ud over andre etniske, som er velintegreret og forsørger sig selv, taler sproget og opfører sig ordentligt her i landet, at nogen bekender sig til Islam, og ikke evner at tilpasse sig! 

Der er ret vigtigt at se, det er to forskellige “ting”. 

Der er heller ikke racisme, at ønske Islam ideologien hen hvor peberet gror, men, det er diskriminerende og racisme, at man ikke bryder sig om nogen med anden hudfarve ex.  

Vi skal heller ikke kun bo bleghvide her i landet, så ender vi helt tilbage i 1800 tallet! Der er returpakke betaling og man kan nærmest få i begge ender, hvis man ønsker at rejse retur til sit hjemland.  

Men jeg forstår så ikke, hvorfor de der er utilfredse, bliver her? Det er som om man ubegrænset kræver, at vi skal tilpasse vores land.  

Det er som om, at nok aldrig er nok. Det er islam der er udfordringen, som jeg ser det.

Følg
Notikation om
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Danni Jeppesen
6 måneder siden

Man kan sagtens være utilfreds med sit land som brun og støtte Stram Kurs samtidigt.

Med venlig hilsen Danni Jeppesen

https://twitter.com/dannijeppesendk/status/1243221272034717696?s=21

Anonnym
Anonnym
1 måned siden

Hanne Kronborg er en frygtelig jezebel, hun misbruger SKATTEYDER KORRUPTE PET for at tæske løs på DANSKE KVINDER DER ER GENNEMTÆSKET AF SHARIAPOLITIET, det pisser hun på. HUN DRIKKER PÅ DANMARKS REGNING MED PET BESKYTTELSE DE UNGE FULDE SÅ DE BRÆKKER SIG; DERFOR DEN UTROLIG ULÆKRE DIKTATOR ER TVUNGET TIL AT SMERTEFULDT SMIDE MIG PÅ GADEN; EFTER JEG BLEV LOVET ET TAG: MEN DET VAMLE SVIN HER HUN ARBEJDER MÅLRETTET FOR AT BLIVE POLITIKER SÅ HUN KAN LÆRE DE UNGE MENNESKER; HVORDAN MAN TORTURERE DANSKE MODERHJERTER DER KNOKLER FOR STRAMKURS; MEN DER ER IKKE PLADS TIL ANDRE KVINDER I STRAM KURS END DEN JEZEBEL HER; SOM JO ER FYLDT MED ONDSKAB OG LØGN. ! DET ER KUN SVAGE MÆND DER KIGGER OP TIL HENDE; HUN ER ER SÅ SNOTDUM; HUN VED INTET OM NWO; HUN VED KUN HVORDAN HUN PUMPER PENGE UD AF STATSKASSEN FOR AT MISBRUGE HENDES MAGT FOR AT TORTURERE HENDES MEDMENNESKER; FOR SKATTEYDERBETALT PENGE. !! HUN VIL OGSÅ SÆLGE VARME SOM POLITIKER; SÅ HUN HAR MANGE PERSONLIGE INTERESSER HUN VIL HAVE VI DANSKERE HUN TORTURERE SKAL BETALE FOR. !! HUN ER SÅ LATTERLIG AT HUN ØNSKER ISLAM UD AF DANMARK OG SÅ OPFØRE HUN SIG SOM EN KLAM ISLAM PSYKOPAT; DET ER KUN PSYKOPATER DER SMIDER FOLK SÅ KYNISK PÅ GADEN; SOM DENNE HER LØGNER KÆLLING JO BEVISELIGT GØR. HENDE KAN INGEN STOLE PÅ #DANMARK #DKPOL OG MÆND DER IGNORERE HENDES ONDSKAB I STRAMKURS VIL EJ HELLER DANMARK OG VORES BØRN, DET ER SÅ ULÆKKERT AT INGEN TØR AT SIGE HENDE IMOD I STRAM KURS; HER NEJER ALLE MÆND INKLU PALUDAN FOR DEN KÆLLING HER: MIG UDNYTTER HAN BARE OG LADER FRIMURER GENNEMTÆSKE MIG. !! DET ER JO DEN SANDHED HAN VISER MIG: !!

Anonnym
Anonnym
1 måned siden

HANNE KRONBORG HUN ØDELÆGGER STRAMKURS; INGEN KAN TAGE STRAM KURS ALVORLIG; NÅR HUN SMERTEFULDT TORTURERE DANSKE KVINDER FOR SKATTEYDERBETALT PENGE; DER KÆMPER FOR DANMARK FOR VORES BØRN OG SÅ SANDELIG OGSÅ FOR STRAM KURS: ! MEN HER STYRE HUN JO; HER HAR RASMUS PALUDAN GIVET HENDE MAGT, DET ER DA DET DUMMESTE EN MAND KAN GØRE; AT GIVE SÅDAN EN FALSK MEGA OND FEMINIST JEZEBEL MAGT: HUN SØRGER JO FOR AT OS KLOGE KVINDER OG RENE HJERTER; VI BLIVER YGMYGET OG SMERTEFULDT STRAFFET FOR AT VÆRE FATTIG, HUN SØRGER FOR AT ÆGTE MODERHJERTER IKKE KAN KÆMPE FOR STRAM KURS; FOR TAKKEN ER AT DU BLIVER HENRETTET AF DEN ONDE KÆLLINGE SVIN HER. !!! PET OG POLITIET DE TÆSKER OS FATTIGE OG SÅ BESKYTTER DE DEN KÆLLING HER SOM PUMPER PENGE UD TIL EGNE BEHOV AF VORES FÆLLESKASSE; SNAKKER UÆKKERT TIL EN FRUSTRERET MUSLIM; HUN LYVER OG SIGER HUN IKKE BRUGER SKATTEYDERBETALT KRONER; HUN GØR IKKE ANDET; HUN MISBRUGER JO HENDES MAGT OG DET KOSTER OS HENDES KVÆG PENGE: !! HUN ER SÅ DUM; MEN STRAMKURS DE VIL KUN HAVE SNOTDUMME ONDE KÆLLINGER SOM HENDE HER,. OS GODE MODERHJERTER KAN STRAMKURS MÆND IKKE BEHANDLE MENNESKELIGT IN REAL LIFE. ! VI KAL BARE KNOKLE FOR STRAM KURS MENS HANNE FÅR LOV TIL AT SMERTEFULDT YDMYGE OG TORTURERE OS FOR SKATTEYDERBETALT PENGE. ! FØJ FOR SATAN. ! HANNE KRONBORG ØDELÆGGER STRAMKURS; VI ÆGTE KRIGER KVINDER VI GIDER IKKE SLÅS IHJEL FOR VORES GODHED OG VORES KLØGT OG VORES MOD RASMUS PALUDAN.. DET ER FANME LANGT UDE DEN MÅDE DU VÆLGER AT BEHANDLE MIG PÅ. !! DET ER REN ISLAM DU BYDER OS; IGENNEM HANNE KRONBORG. !