Tre af de tidligere fastansatte fra Fredericia Teater, Lars Mølsted, Bjørg Gamst og Diluckshan Jeyaratnam, er frontfigurerne i en ny reklamevideo, som Visit Lillebælt har lavet. 

Med Fredericia Teaters konkurs stod musicalperfomerne med ét uden job. Kort tid efter konkursen kom der corona-lockdown, men efter genåbningen af Danmark blev der arrangeret koncerter, hvor flere af de tidligere ansatte på Fredericia Teater var med. Udover koncerterne har Lars, Bjørg og Diluckshan arbejdet med et projekt med en promotionsvideo, som kan ses her.

»Vi blev kontaktet af kulturafdelingen i kommunen, der spurgte vi vil lave et eller andet. Sammen med en medarbejder brainstormede vi om hvad det kunne være. De havde midler til at bruge under lockdown som de ville bruge anderledes. Vi talte om hvad en video indebar. Vi skrev selv sangen, så jeg kontaktede nogen af mine gamle kollegaer og kulturafdelingen har samarbejdet med et videofirma, der kom med droner og alt det der. Det har været sjovt,« siger Lars Mølsted og kommer ind på, hvordan det var at performe på den måde kontra på scenen til en musical:

»Det er meget anderledes. Det var lidt ligesom at lave en musikvideo, men vi vidste det ikke helt til at starte med før vi var gået igang. Det var en fed udfordring, der var overraskende.«

Diluckshan Jeyaratnam, Bjørg Gamst og Lars Mølsted. (Foto: AVISEN)

Bjørg siger, at det er det sure med det søde i forhold til det, at der er kommet en “øjenåbner” med et nyt marked, hvor man afholder koncerter på den måde.

»Man skal virkelig gøre alting selv. I hvert fald lige nu. Der er ikke et stort marked pga. coroana og den måde vi er uddannet på er via audition og på den måde har vi været arbejdssøger, men det vi har gjort de sidste par måneder har været at skabe vores eget liv og vores egne muligheder. Det har været en øjenåbner for det.«

Lars, Bjørg og Diluckshan står onsdag på scenen på Fredericia Teater, hvor der er arrangeret en børnemusical, og det ser Diluckshan frem til.

»Det bliver fedt. Det er vores tegnefilmskoncert, og vi har prøvet at synge for børn før, og det har været en fantastisk oplevelse. Man kan se hvordan de nyder det, og det er det fede ved tegnefilmssange, da flere generationer nyder dem og man kan relatere sig til dem,« siger han og kommer ind på, hvordan det bliver at træde ind på teatret for først gang siden konkursen:

»Det må jeg indrømme, at jeg er nervøs for. Det bliver mærkeligt at stå på den scene igen efter så lang tid, men jeg glæder mig og det bliver som at komme hjem igen.«

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer