Med den nye coronasituation i landet er det en ny verden for eventbranchen, hvor flere koncerter i den kommende tid er aflyst. Vi har talt med EventsCs direktør og Tøjhusets Leder efter COVID-19-pressemødet i byrådssalen i går eftermiddag.

Tøjhuset og EventC er to af de helt store spillere omkring events i Fredericia, og de er nu blevet pålagt nye restriktioner i forbindelse med forsamlingsforbuddet.

»Generelt set handler det om, at man har et bestemt antal kvadratmeter pr. Gæst, og der har vi guidelines som vi skal følge. Man må eksempelvis kun sidde med folk man kender og så skal man huske at have et mundbind med i lommen til, når man ankommer og så kan man tage det af, når man sætter sig ned,« siger Sune Rasmussen fra Tøjhuset.

Sune Rasmussen har i den kommende tid aflyst koncerter som Littlefish, Fredericia Big Band og Coast. (Foto: AVISEN)

EventC har flere ting i støbeskeen i løbet af efteråret. Noget af det der foreløbig ikke bliver til noget er intimkoncerter med byens restauratører.

»Vi havde sat noget i gang, men det er aflyst pga. forsamlingsforbuddet og så har vi udskudt flere koncerter, som skulle være afholdt i thansen ARENA. Vi er i tæt dialog med brancheorganisationen Dansk Live om gennemførelsen af efterårets program,« siger direktør i EventC, Ulrich Nicolaisen.

Både Tøjhuset og EventC har ting i støbeskeen, der ikke kan blive som de plejer. En af de helt store ting, som mange fredericianere altid ser frem til er den årlige Julerock

»Julerock er stort, hvor man bevæger sig rundt, så det bliver ikke som vi kender det i hvert fald. Jeg skal tale med Søren Andersen omkring det i næste uge, og så beslutter vi os for, hvad vi gør,« forklarer Sune Rasmussen.

En ting, der plejer at blive afholdt, men som aflyses, er den årlige oktoberfest som EventC står bag.

»Oktoberfest er sådan en fest, hvor man krammer, står op og danser, og måske endda deler ølkrus. Derfor går det ikke med den nuværende situation, og vi afholder den i stedet for til september næste år,« slutter Ulrich Nicolaisen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer