Efter mundbindskravene er blevet skærpet har der været en tendens til at brugte mundbind er blevet smidt på jorden i de fredericianske gader og stræder. Afdelingsleder for drift i Fredericia Kommune, Bo Christiansen, opfordrer til at smide mundbind i skraldespandene i byen.

Flere læsere har kontaktet AVISEN, fordi de har bemærket, at der flere steder ligger brugte mundbind på jorden. Det har vi ved selvsyn også kunnet konstatere ved at tage en tur rundt i indre by, hvor der blandt andet flere steder i Danmarksgade, Gothersgade og Jyllandsgade flyder med mundbind.

Samme tendens er der, hvis man tager lidt væk fra centrum, hvor der især omkring supermarkederne ligger brugte mundbind, der ikke er lagt i skraldespanden efter brug. Området omkring supermarkederne er dog ikke noget, som Fredericia Kommune skal tage sig af.

»Det er ikke noget vi har fået borgerklager over, og vi fejer også gaderne hver uge. Der er heller ikke nogen af dem, der kører for os, der har fortalt, at det er noget vi skal være særligt opmærksomme på,« siger Bo Christiansen og fortsætter:

»Jeg synes, at vores butiksejere har været gode til at have skraldespande stående ved udgangene og de derfor taget deres ansvar på den del. Det skulle gerne være sådan, at vi kigger på den flotte julebelysning, og ikke på mundbind, der er blevet smidt på jorden. Jeg kan kun opfordre til, at man bruger de opstillede skraldespande,« slutter afdelingslederen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Lone Fomsgaard
Lone Fomsgaard
10:13 - 14. november 2020 10:13

Det er noget værre svinerri , jeg syntes at der er for lidt skraldespande i byen , det kunne nok hjælpe at få nogle flere så var man nok også fri for alle de hunde høm høm