Der venter muligvis en gentagelse af pokalsemifinalen fra 2017/18-sæsonen. Det sker, da FC Fredericia i fjerde runde af Sydbank Pokalen møder vinderen af HIK og Silkeborg.

I forlængelse af kampen mellem Fremad Amager og FC Midtjylland blev der trukket lod til 4. runde i Sydbank Pokalen direkte på TV3 Sport.

FC Fredericia var med i bowlen, efter Avarta blev ekspederet ud tidligt onsdag aften efter en sejr på 2-4. Efter sejren mod Avarta talte Fredericia AVISEN med FC-træner Jonas Dal om hvad han håbede på i forbindelse med lodtrækningen, og han sagde følgende:

“Er der stadig 2. divisionshold med tager vi gerne sådan et igen og går videre. Det værste, som kan ske er, at vi møder et 1. divisionshold på udebane. Alt andet er sjovt.”

Det ønske endte med at gå i opfyldelse, da det bliver vinderen af opgøret mellem HIK fra 2. division og Silkeborg fra Superligaen. Vinder HIK opgøret får HIK hjemmebane, og vinder Silkeborg opgøret venter der altså en gentagelse af pokalsemifinalen fra 2017-18 på Monjasa Park.

Kampene i 4. runde skal afvikles mellem d. 29. og 31. oktober.

https://www.facebook.com/events/2400413516865985/