FC Fredericia vandt fredag aften 3-2 mod Næstved, og dermed tog holdet et vigtigt skridt mod tredjepladsen. Læs her reaktionen fra Agon Mucolli, der lavede to assists i opgøret.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Efter en periode med fire nederlag i træk blev skuden vandt for FC Fredericia, da Næstved blev sendt hjem med et nederlag. Det skete dog med hiv og sving, da FC Fredericia i første halvleg først kom bagud på et drop af Alexander Nybo og efterfølgende brændte straffespark. I anden halvleg vendte billedet dog.

“Det var et rigtig godt udryk i forhold til, at det var lidt komisk, at vi lavede så stor en fejl og brændte straffe efter en periode, hvor vi ikke har vundet længe og så viste vi god moral og kom tilbage,” siger Agon Mucolli og kommer ind på, hvad han tænkte efter indledningen på kampen:

“Jeg tænkte, at det ikke kunne passe, men heldigvis scorede vi inden pausen og derfra kom vi godt ud efter pausen. Desværre lukkede vi målet ind til 2-2, men vi fik scoret igen.”

https://www.vinmedmere.dk/

Hvor vigtig er tredjepladsen for jer?

“Den er rigtig vigtig. Mest af alt for klubben, men også for os selv efter en god sæson. Vi skal ikke pisse det væk, og så gælder det om at holde snuden i sporet og forsætte med at vinde kampen,” slutter Agon Mucolli, der bidrog med to assists.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer