Jan Juul overtog for nogen tid siden Mr.-butikken i Fredericia, hvor han flyttede over på den anden side af gaden med sin herreafdeling. Starten er gået godt, og nu ser han frem til at klæde folk på til jul.

Jan Juul er en synlig herre i bybilledet. Han ynder at gå rundt i byens gågader, hvor han hilser på de handlende og får en snak med dem i en jordnær højde.

På samme måde modtages man altid i Mr. Juul, som butikken i Danmarksgade hedder efter Jan overtog den tidligere på året.

Al start er nyt og kræver lidt tilvænning, men nu Mr. Juul er kommet på plads for alvor på den anden side af vejen. Det har ikke kun været Jan og teamet, der skulle vænne sig til det Mr.-kæden, men også kunderne.

“De har vænnet sig til det, synes jeg. Der kommer mange kunder, der er vant til at komme i Mr.-butikken i Fredericia, og så kunderne fra den anden butik også herovre. Dem, der går forkert i dametøjsbutikken, bliver pænt vist over på den anden side af gaden,” siger Jan med et smil.

Der er masse af lækkert tøj på hylderne hos Mr. Juul. (Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN)

Det at butikken nu hedder Mr. Juul, og er i nye rammer, har haft en afsmittende effekt, mener Jan.

“Folk har været meget positive overfor det. Det har gjort, at vi får en del nye mærker. Jeg har mine “egne” mærker som Gant og Alberto, og så har vi fået føjet Hilfiger, Boss osv. til paletten, og det er rigtig fedt. Det har samtidig fået den effekt, at vi har fået plads til en del nye damemærker ovre i den anden butik,” forklarer Jan.

I forbindelse med overtagelsen af Mr.-butikken er Juul Women åbnet i den gamle Juul-butik, og der er Jan stadig et billede ovre og generelt set nyder Jan også at gå ind en tur på gaden for at hilse på folk.

“Jeg går over i damebutikken for at tale lidt med kunderne, og stadig være et asigt der, og så kan jeg godt lide at hilse på folk i bybilledet,” siger Jan.

Man kan vælge at tage den klassiske hvide skjorte under blazeren, men der er også andre alternativer. (Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN)

Julesalget er startet, men der er ikke en specifik ting, som de er gået efter.

“Der er solgt vinterjakker, strikbluser, og så ryger der også skjorter og bukser over disken, så det er ikke til at sige, at det er en tendens til det ene eller andet,” siger Jan og kommer ind på, hvad der bliver julens farver:

“Det er meget varme farver, og så er blåt og sort altid godt. Der er mange forskellige former for blå, som er flotte.”

Med en julefrokost tid, som nærmer sig, så gav Jan Juul slutteligt et bud på, hvad man kan tage på til den festlige lejlighed.

“Der er nogle, der kommer i stivest puds med pæn habit, skjorte og slips, men der er også mange, der vælger at tage en blazer på med jeans og skjorte, som man kan bruge efterfølgende,” slutter Jan.

https://www.facebook.com/blikfangoptikfredericia/

Skriv et svar