I går kunne Fredericia AVISEN fortælle, at Jan Juul er fortid i Mr. Juul, da han ikke kunne se sig selv i samarbejdet længere. I dag bringer vi mailen fra hans tidligere kompagnon, der blandt andet fortæller, at Mr. Juul bliver til MR Fredericia, men også at parterne har været uenige om nogle vigtige ting i driften af selskabet.

Jan B. Rasmussen skriver i en mail:

“Som kommentar til situationen omkring Mr. Juul og Juul Women kan jeg meddele følgende: Jeg har gennem det seneste år ejet størstedelen af selskabet Højer Fredericia ApS, som driver både MR-butikken og Juul Women.”

Han fortsætter:

“Jan Juul har opsagt sit job som direktør i selskabet og derfor har vi/jeg været nødsaget til at finde en ny løsning på bemandingen i MR-butikken fremadrettet. Jeg synes Jan er en rigtig god butiksmand, så det er ærgerligt at det er kommet hertil, men det er klart at når det kommer til så hurtigt et brud som tilfældet er her, så er det fordi vi er blevet uenige om nogle vigtige ting i driften af selskabet og de to butikker. Corona-krisen gjorde det ikke nemmere, men vi er nødt til at se fremad.”

“Ved hjælp af gode kolleger i branchen har vi fået mulighed for at låne Christian Holm Andersen. Han er udlært i butikken, da den hed Mr. Højer og arbejder normalt hos MR Andersen i Middelfart, men vil de kommende måneder være i Mr. Fredericia. Det er naturligvis en fordel at mange kunder kender Christian i forvejen fra tiden i butikken,” uddyber Jan B. Rasmussen og fortæller om sin egen baggrund.

“Jeg vil også selv være med til at servicere vores kunder i perioder den kommende tid – det gør jeg med glæde, da jeg selv er udlært i en tøjbutik i Esbjerg og det er en kæmpe fornøjelse at hjælpe vores kunder med at finde frem til det rette tøjvalg. Jeg startede i fredags og jeg tror der var rigtig mange kunder, der gik hjem med en god oplevelse både fredag og lørdag – det ønsker vi også i fremtiden,” skriver Jan B. Rasmussen i mailen og fortsætter:

“Jeg kan naturligvis kun gøre det en vis periode, da jeg jo driver en agenturvirksomhed med Alberto Jeans, Milestone jakker, Desoto skjorter og Lloyd bælter og sko, men vi finder nok en løsning. Der er mange, der har meldt sig på banen, der gerne vil være en del af en MR-butik med alle de rette brands. Butikken kommer fremadrettet til at hedde MR Fredericia.”

Juul Women genåbner

“Juul Women vil genåbne i denne uge, hvor vi starter med nogle rigtig gode tilbud og 25% på alle forårs- og sommervarer som jo er helt friske, da de var klar da Corona-krisen satte ind,” slutter Jan. B Rasmussen.

Læs også

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer