2018 lakker mod enden, og det skal fejres med et brag d. 31. december, og Mr. Højer i Danmarksgade har outfittet til braget klar.

Fest og farver. Det er det, som mange forbinder med nytår, og det udstråler det sæt tøj, som indehaver af Mr. Højer, Jesper Juul Madsen, finder frem til eleven Rasmus, da vi tager et smut forbi den eksklusive modebutik.

Efter et smut ude bagved er Rasmus klædt i Hugo Boss fra top til tå, bogstaveligt talt.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Lige fra de skinnende sko til den farverige blazer, der virkelig stråler langt væk af fest og farver.

“Nytår er der, hvor den virkelig skal have på alle tangenter, og det hele skal sidde snor lige også. Man skal gøre lidt ekstra ud af det til den aften, og det opfylder den blazer fra Hugo Boss virkelig med den farve, som de har, og det glimmer den har over sig,” siger Jesper og fortsætter:

“Skoene fortsætter i samme genre. De er ikke helt matte, som man ser det traditionelt. Den får lige et ekstra nøk op, i forhold til, hvad man ellers kan få af sko,” forklarer Jesper.

Generelt set er Mr. Højer klar til at klæde en på til nytårsbraget med stil.

“Vi kan hjælpe med alt. Mangler man en butterfly, er vi behjælpelig med det, og vi har dem alle mulige forskellige farver og mønstre, alt efter hvad man er til,” fortæller Jesper og fortsætter:

“Er man til en smoking, kan vi også finde en rigtig god løsning på det. Dem har vi i forskellige mærker, blandt andet fra Hugo Boss, men også et mærke som Martinque har vi flotte smokings i,” udtaler Jesper og slutter:

“En overset detalje er en ærmeholder. Det har vi også her i butikken, hvis man lige mangler det sidste finish til at gøre sig klar til nytårsbraget,” lyder det fra Jesper Juul Madsen.

Inden jeg forlader butikken er det tid til et par fotos med Rasmus, og der er kærlige drillerier til eleven, der står for skud. Alt lige fra at posere rigtigt på billedet, til at Rasmus ikke fylder blazeren godt nok ud i forhold til hans statur.

Efter lidt hjælp fra kollegaerne står Rasmus skarpt, og vi leder efter det rette spot i Mr. Højer, hvor valget falder på hjørnet med den hyggelige pejs.

Pejsen er ikke fremme nytårsaften, men det er derimod det skarpe nytårssæt, som Mr. Højer har fundet frem til eleven Rasmus.

Jeg forlader igen Mr. Højer, og begiver mig ud i gågaden velvidende, hvor jeg får et stilfuldt og farverigt nytårssæt.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia