Marc Prehn-Mehlsen har sit eget værksted i Fredericia, hvor han laver sine motiver, pakker dem, og sender dem ud til masser af glade kunder. Kom med inden for i hans værksted.

I  2015 startede Marc Prehn-Mehlsen med at lave nogle anderledes sofaborde i forskellige former og mønstre, som så senere blev til vægmotiver med forskellige mønstre. I 2017 fik han så idéen at lave nogle unikke motiver af forskellige dyr, hvilket er blevet taget rigtig godt imod. I dag besøger vi Marc i sit værksted. 

design
MPM-Design. Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Jeg kører ind i en baggård i Prinsessegade og ved ikke, hvad jeg skal forvente, men endnu engang byder fæstningen på et lokale gemt væk, der gemmer på en hemmelighed. Marc åbner døren, der er ingen tegn på, at der gemmer sig noget kreativt bag døren, men det gør der. Der lugter af savsmuld og ved et hurtigt kig rundt omkring, er man ikke i tvivl – her arbejder en kreativ mand.

design
MPM-Design. Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

“Jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg ville skabe mit eget, lave min egen forretning og det er nu blevet en realitet med MPM-Design”, siger Marc.

Det startede med, at han ville lave noget alternativt til at hænge dyre trofæer op istedet for et vildt dyr.  “Så kunne man hænge et træmotiv op istedet for et vildt dyr, man havde skudt”, siger Marc.

Det nu to år siden, at Marc lavede en hjort til sig selv, lagde et billede på Facebook og så startede drømmen. Der kom god respons og en ville købe billedet, det kom der en lille produktion ud af. Tingene tog fart og i dag har Marc sit værksted på fuld tid og sælger sine kreative vilde dyr på nettet.

design
MPM-Design. Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Dagen går i værkstedet, Marc er autodidakt og kommer fra et hjem, hvor der er blevet hamret og savet. Aftenen går med at promovere sine produkter og at lave reklame på diverse sociale medier, han er ikke alene privat, så der er timer nok at tage af.

“Drømmen er val at blive ligeså stor som Kay Bojesen. Jeg starter småt om, men drømmen er da at blive kendt i Danmark, så jeg vil gerne lave vækst med tiden”, siger Marc.

Marc er 25 år gammel, født i Fredericia og er ægte  fæstningsdreng, hvis du vil se mere til hans værker så besøg hans hjemmeside her.

Jeg forlader Marc og de vilde dyr, der kom ingen dyr til skade under besøget nogle træstykker blev allerhøjst ramt af bejdse.