Politikommisær Nicolaj Rasmussen præsenterede mandagens døgnrapport. En 53-årig kvinde fra Kolding Kommune kørte galt til en køretime i Herslev. Samtidig blev en 21-årig kvinde fra Vejle anholdt på Øster Voldgade fredag nat. 

-Lørdag klokken 11.38 skal vi en tur til Herslev Kirkevej 2, hvor en 53-årig kvinde kører galt under en køretime. Det sker i krydset mellem Højrupvej og Herslev Kirkevej. Motorcyklisten tager fejl af kobling og gashåndtag, hvorefter hun kører over en stensætning og forulykker. Hun kommer heldigvis ikke til skade. Der sker kun en mindre materiel skade på motorcyklen. Kørelæreren kører lige bagved og gør alt det han skal i situationen, fortæller Nicolaj Rasmussen og slutter på Øster Voldgade:

-Fredag 01.30 må vi en tur til Øster Voldgade, hvor en 21-årig kvinde fra Vejle fører bil påvirket af hash. Politiet finder samtidig en mindre mængde hash i bilen, og efter en drugtest, konstaterer man, at hun er påvirket af hash, hvorfor hun sigtes.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer