Efteråret banker på, det er tid til at vælge sine aktiviteter for efteråret og vinteren. Er du til motion der er mere end træning og konkurrence så er MK01 det rette valg. Vi er en motionsklub med er stærkt socialt sammenhold. Vi er partnere til lokale motions events og vi er deltagere af projekt Fredericia Sund by. Man kan se en klub med et bredt tilbud.

Hos os er der plads til alle, der ønsker at vedligeholde form og adræthed. Vore aktiviteter er Gå-motion, motionsløb for kondien og gymnastik for styrkelse af led og muskler, endvidere har vi i sommerhalvåret turcykling til Fredericias opland på programmet. På vor hjemmeside, MK01.DK, kan man læse mere om aktiviteterne og hvornår de foregår.

Når man først har nået en alder hvor personlige rekorder ikke mere er det afgørende tema, så er der andre ting der holder os i gang med motionen, for vi ved stadig hvor vigtig det er at holde sig adræt hele livet. Det er her MK01 er det rette valg, en balance mellem bevægelsesmotion og træning, lokalt kulturelt og sportsligt ansvar, skabt i et socialt stærkt fællesskab.

I MK01 er vi mange seniorer, som nyder fællesskabet omkring motionsaktiviteterne. Vort fællesskab består, ud overe motion, i en interesse for at være hjælpere til en række lokale motionsevents. Disse aktiviteter er medvirkende til en sund økonomi der muliggør at klubbens sociale aktiviteter holds på sældeles attraktive niveauer. Sociale aktiviteter strækker sig fra foredrag, udflugter, deltagelse i sportslige aktiviteter, kolonariske oplevelser af forskellig karakter.

Den 14. september afholder Fredericia Fag og Firma Idræt, FFFI, Laidis Mud Race i Madsby, ca 2400 glade piger fra nær og fjern, kommer til byen for at få en action oplevelse.  MK01 er partner til FFFI omkring dette og flere arrangement, i praksis betyder det, at alle MK01 medlemmer har mulighed for at deltage som hjælpere og være tæt på ved dette store Fredericia arrangement. Det er sådanne hjælpeaktiviteter som vi synes giver fællesskab og muligheder for andre aktiviteter i vor motionsklub.

Vor kære kommune, Fredericia, har lanceret projektet Fredericia Sund By, MK01 er Mikropartner i dette kommunale projekt. Vi har i MK01 ønsket at være en del af dette projekt, både for at vore medlemmer kan drage nytte af de tilbud dette giver os, men mest fordi vi vil gerne være et tilbud til kommunes borgere, og denne måde byde ind på, at Fredericia bliver en endnu bedre by at bo i og nyde de kulturelle og sportslige muligheder vi har som borgere her i Fredericia kommunen, afslutter Jørgen Dam formand for MK01.

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her