Lørdag den 23. maj lægger Ungdommens Hus atter engang græs og scene til arrangementet Moshball Madness, som kombinerer fodbold og koncerter for hardcorebands fra ind- og udland. Kl. 13 fløjtes første kamp i gang hvor de danske, tyske og engelske bands spiller mod hinanden for land og ære. Endvidere spilles der om en pokal samt spillerækkefølgen for aftenens koncerter, således at dårligste fodboldhold spiller første koncert og bedste fodboldhold spiller aftenens sidste koncert.

Det er i år femte omgang af Moshball Madness og det fejres med populære bands samt små overraskelser i løbet af dagen.

I år dyster følgende bands i turneringen: No Second Chance og Back Down (England), Grim Vision og Felony (Tyskland) samt Earn Your Scars og Mahakali (Danmark). Der er lagt op til de helt store landskampe på den lille bane bag Ungdommens Hus og alle bands deltager i en afstemning på Facebook, hvor gæster kan stemme på, hvem man tror, vil vinde trofæet baseret på udtalelser fra de seks bands.

Arrangementet er stablet på benene i et samarbejde mellem Ungdommens Hus, Switchblade Booking og det internationale online magasin Corepoint.

Facebook begivenhed: https://www.facebook.com/events/1423178451306815/