Den tidligere leder af De Radikale, Morten Østergaard, har valgt at trække sig fra politik.

I et Facebook oplyser Morten Østergaard, at han har trukket sig fra politik. Det kommer i kølvandet på, at Østergaard d. 7. oktober 2020 trak sig som radikal-leder efter at have indrømmet, at have krænket Lotte Rod ved at tage hende på låret. Efterfølgende erkendte Morten Østergaard, at der fandtes flere sager og han gik derfor på orlov på ubestemt tid.

– Siden min afgang i som politisk leder i oktober, har mange af jer rakt ud og spurgt til mig og min situation. Tak for det. Jeg er, som I ved, stadig i gang med at bearbejde alt det som er sket, og de fejl jeg har begået. Men jeg skriver til jer nu, fordi jeg til gengæld har taget en beslutning om min fremtid, som berører jer, skriver Morten Østergaard og fortsætter:

– I mere end to årtier, har jeg været jeres folketingskandidat. Derfor er det også jer, som skal modtage min meddelelse om, at jeg har besluttet, at jeg ikke vil søge genvalg til Folketinget. Og at jeg derfor ikke som vanligt møder op på forårets generalforsamling, for at få jeres opbakning til en ny valgperiode. 

Læs hele opslaget her:

https://www.facebook.com/oestergaard/posts/4433354026693978
0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer