Morten Østergaard lagde for 10 år siden sin hånd på Lotte Rods lår. Han har givet hende sin undskyldning, men træder tilbage.

Ny leder af De Radikale er Sofie Carsten Nielsen.

»Det er min egen beslutning at gå. Jeg erkendte, at jeg ikke kunne fortsætte den kurs, jeg havde lagt, hvor jeg troede, jeg kunne nøjes med at undskylde over for Lotte Rod, «sagde en dybt berørt Morten Østergaard.

»Jeg har svigtet min gruppes tillid. Jeg har svigtet mit parti og dermed også offentligheden, fordi jeg ikke havde modet til at erkende, at det ikke var nok, at jeg sagde undskyld til Lotte, men at jeg også nødt til at være åben om, at det var mig,« fortsatte Morten Østergaard, der ikke forlader politik, men smed en bombe og fortalte, at han træder tilbage.

Det bliver Sofie Carsten Nielsen, der overtager posten som politisk leder for partiet, oplyser den nu tidligere radikale leder.

Den radikale folketingsgruppe har holdt et flere timer langt møde om sagen. Mødet blev tidligere på dagen flyttet fra Christiansborg til Den Sorte Diamant, hvilket ikke sker ofte.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer