Dansk Folkepartis næstformand, Morten Messerschmidt, er nu blevet sigtet for svindel med EU midler i forbindelse med den nu langvarige MELD- og FELD-sag. Messerschmidt er sigtet for at svindle med omkring 100.000 kroner.

Det er Morten Messerschmidts advokat der i en mail til TV2 bekræfter, at Messerschmidt nu er tiltalt i sagen, der har været i gang i flere år.

– Som forsvarer for MM kan jeg oplyse, at jeg d d er blevet orienteret om, at Søik ønsker Folketingets samtykke til, at min klient tiltales for at have opnået uberettiget støtte til en sommerkonference i Skagen i 2015. I anklageskriftet nævnes beløbet 98.835 kr., skriver forsvarsadvokat Peter Trudsø i en mail til TV 2.

Anklagemyndigheden bekræfter, at de har sigtet Morten Messerschmidt.

– Rigsadvokaten har indstillet til Justitsministeriet, at Folketinget giver samtykke til at rejse tiltale mod et medlem af Folketinget i den såkaldte Meld og Feld-sag, bekræfter de til TV 2.

Morten Messerschmidt selv mener ikke, at han er skyldig i de anklager der nu er rejst sigtelse omkring. Det skriver hans forsvarsadvokat.

– MM ser frem til at få sagen afsluttet så hurtigt som overhovedet muligt. Jeg forventer naturligvis en fuldstændig frifindelse, skriver forsvarsadvokat Peter Trudsø i en mail til TV 2.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer