Emil Jakobsen var i seks dages isolation, da han blev testet positiv for corona forud for Danmarks VM-åbningskamp mod Bahrain. Jakobsen røg straks i isolation på et andet hotel, men hvad fik han tiden til at gå med? Det svarede han på, da der fredag formiddag var presseseance.

Corona, corona og atter corona. Emil Jakobsen har ikke skullet forholde sig til andet siden, at VM-slutrunden begyndte, hvor han helt ud af det blå blev testet positiv, selvom han i november var blandt de GOG-spillere, der blev ramt af corona. Jakobsen havde ingen symptomer, og derfor var det ikke sådan, at han bare lå i sengen og skulle komme sig sygdomsmæssigt.

Derfor var det også det helt store tema, da spørgsmålene til Emil Jakobsen blev stillet, hele situationen omkring hvordan han har håndteret dagene på et hotel, hvor han var isoleret alene på et værelse.

»Jeg har valgt at sove længere end jeg plejer og stået op ved 10-tiden, spist morgenmad og trænet efter morgenmaden for at have noget at stå op til. Derefter har jeg set serier og spillet PlayStation,« siger Emil Jakobsen.

Hele situationen omkring, hvordan Egypten har håndteret VM-slutrunden udenfor banen er et kapitel for sig selv. Selvom Emil Jakobsen har været i isolation har han mærket lidt til det.

»De taler et andet sprog end jeg er vant til, og de er ikke så gode til engelsk, og det har været lidt udfordrende med WIFI og sådanne ting. Jeg har siddet på værelset, så på andre punkter har jeg ikke mærket det,« siger Emil Jakobsen.

Under isolationen har familien og vennerne derhjemme forsøgt at få den unge dansker på andre tanker, og særligt en person har været i kontakt med Jakobsen tit.

»Min mor har haft ringet næsten hvert kvarter. De (dem derhjemme, red.) har fået mig til at tænke på alt muligt så det ikke handlede om corona. Jeg har håndteret det okay og været smilende så meget som muligt og ikke var ked af det eller i panik,« siger Emil Jakobsen, der ikke ligefrem havde forventet at aflevere en positiv coronatest:

»Jeg troede, at jeg var safe, men det var jeg åbenbart ikke. Man kan disktutere om det var en gammel eller ny infektion,« slutter Emil Jakobsen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer