Ifølge en mor til en af børnene til episoden på Østerstand lørdag aften, blev hendes søn behandlet voldsomt af politiet og mistede sine fortænder.

Jane Juul Jakobsen er mor til en af børnene, der var til stede på lørdag aften, og hun skriver følgende til Fredericia AVISEN om episoden:

“Jeg er mor til en af de omtalte unge som skabte problemer nede på østerstrand og jeg har optagelser der viser en helt anden historie end den der bliver skrevet. Min søn blev lagt i håndjern og banket til han besvimede af ikke mindre end 4 betjente og trukket hen til politibilen . Mine optagelser viser også min søn intet gjorde. Og da slet ikke noget som kan godtgøre politiets handling og behandling. Vi er lige kommet hjem fra skadestuen for det mente de ikke var nødvendigt at bruge under min søns arrestation. Sygehuset mener bestemt det modsatte. Der er ikke de skader de pådrog ham igår. Men værst af det hele er han har mistet sine fortænder. Da han også lige skulle tæves og makke ret inden på politigården. Der må betjente åbenbart gerne nikke skalder. Det syn jeg møder da jeg henter min søn håber jeg aldrig nogen forældre skal opleve.”

Fredericia AVISEN har forlagt Jane Juul Jakobsens oplevelse for Sydøstjyllands Politi, der ikke ønsker at kommentere på episoden i pressen.