Monday udvider de danske aktiviteter og går nu ind på scenen for shows, events og musicals med den mangeårige chef for Fredericia Teater, Søren Møller, som kreativ direktør, producent og partner.

”Vi har længe gerne villet operere på livescenen, men vi har ventet på det helt rigtige setup og frem for alt den rigtige person til at stå i front. Den person har vi nu fundet. Søren er en stærk kreativ kraft, og han har en helt enestående erfaring med opsætning af live-forestillinger og adskillige store succeser bag sig. Jeg glæder mig til at starte dette nye eventyr i Monday-gruppen,” siger Morten Bank, CEO for Monday Media.

Søren Møller har gennem det sidste årti nærmest stået for en forvandling af den danske musicalscene. Han har produceret store publikumssucceser som bl.a. Disneys Aladdin, Klokkeren fra Notre Dame, Shu-bi-dua The Musical og Seebach og revitaliseret genren med brug af nye sceneteknologiske virkemidler og fortælleformer.

”Det er som om, at denne her stilling og det her selskab er meant to be. Jeg har aldrig følt mig mere velkommen, end jeg gør hos Monday, og aldrig følt at et job og et selskab i den grad er blevet skræddersyet omkring min person og mine særlige kvaliteter. Det kan man kun være både stolt af og taknemlig for. Jeg glæder mig helt vildt til fortsat at producere store oplevelser til danskerne – og faktisk i særdeleshed over at palletten af muligheder nu er blevet endnu større,” siger Søren Møller.

Monday live vil med den produktionstekniske viden, de kompetencer og det netværk, som Søren Møller bringer med sig, udvikle og producere shows, events og musicals på et højt kreativt niveau og med publikumsoplevelsen i centrum.

Monday live vil også styrke Mondays position i udviklingen af tv-events.

”Mødet med Søren har fra første øjeblik føltes som det helt rigtige match. Nogle gange klikker man bare, og inspirerer gensidigt hinanden, så de gode idéer flyder frit. Søren og jeg har allerede de første koncepter rigtig godt på plads, og glæder os helt vildt til at realisere dem,” siger Palle Strøm, udviklingsdirektør i Monday Production.

Monday Media er det største uafhængige tv-produktionsselskab i Skandinavien med vægt på udviklingen af originale formater og kvalitet på højeste niveau. Nu også live.

Leave a Reply