Fredericia-virksomheden Momenti A/S har meddelt sine medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder, at virksomheden pr. 31/12 ejes 100 procent af Thomas Larsen. 

Thomas Renneberg-Larsen overtager pr. 1/1-2018 Ulrich Nicolaisens aktier i virksomheden Momenti Vejen A/S. Momenti Vejen A/S blev stiftet af makkerparret tilbage i 2010. Ejerskiftet sker harmonisk og Ulrich Nicolaisen vil fortsat være tilknyttet Momenti som konsulent på konkrete opgaver i en periode.

”Ulrich og jeg har arbejdet sammen siden 1998, så det er naturligvis vemodigt. Vi har altid haft et godt makkerskab, hvor der har været højt til loftet. Ulrich luftede i maj-måned en lyst til at arbejde mere med events og B2B-eventprojektledelse. Det har jeg respekt for. Jeg glæder mig imidlertid over, at vi sammen med vores medarbejdere har opbygget en stærk virksomhed med en god kundeportefølje og en lang række dygtige samarbejdspartnere. Det vil vi bygge videre på. Ulrich og jeg fortsætter i øvrigt samarbejdet på flere parametre, endvidere vil hans kommende projekt have krydsflader, som udleder en synergieffekt for begge virksomheder. Jeg ønsker Ulrich held og lykke med det nye projekt,” siger Thomas Renneberg-Larsen.

Projektledelse og events i centrum

”Thomas og jeg har arbejdet sammen i en menneskealder, og det kommer heller ikke til at slutte. I foråret 2017 satte jeg mig ned for at mærke efter, hvad jeg brændte mest for. Det har været fantastisk at bygge Momenti op fra scratch sammen med Thomas, og ikke mindst at levere til vores mange trofaste og loyale kunder. Jeg har de senere år arbejdet mere og mere med events, store koncerter og arrangementer. Jeg synes, at det er spændende, og jeg kan mærke, at det har tændt en gnist i mig, som jeg vil afprøve professionelt med et skarpt fokus på erhvervslivet, samtidig holder jeg alle døre åbne ”, siger Ulrich Nicolaisen.

Købssummen er hemmelig

Fakta:

  • Momenti A/S blev stiftet den 1/8-2010
  • I dag beskæftiger virksomheden seks medarbejdere
  • Flyttede den 1/9-2015 fra Vejen til Fredericia, hvor man i dag har stort showroom og administration på adressen Søndermarksvej 212.