Mogens Frederiksen, vicekoncerndirektør for afgrøder i DLG, fylder 60 år den 4. april 2021. Med snart 42 år i koncernen, har Mogens Frederiksen været med til at gøre DLG til en af de førende grovvarevirksomheder på det europæiske kornmarked.

Mogens kom til DLG i juli 1979, hvor han startede som elev inden for handels- og kontorområdet i DLG. I 1982 blev han en del af DLG’s råvaregruppe, hvor han i 1994 blev underdirektør for kornområdet. Fra 1995 og i årene frem har Mogens haft forskellige ledelsesposter med afgrøder som det primære ansvarsområde, og i januar 2019 blev han udnævnt til vicekoncerndirektør for selvsamme. Ved siden af sit erhverv er han med i bestyrelsen hos både DAKOFO (Dansk Korn og Foderstof), Scandagra selskaberne i Baltikum og Polen samt MBT (Masnedø bulk terminal). Desuden er han medlem af Præsidiet i Københavns Bedømmelses- og Voldgiftsudvalg.

Han brænder for sit erhverv, og det viser sig ved den fantastiske indsats, han har ydet gennem sine snart 42 år i DLG, hvor han har opbygget et anerkendelsesværdigt kendskab til det store globale kornmarked. Inden for EU’s grænser er han også særdeles velkendt, som værende dén i DLG, der står i spidsen for hele DLG’s kornområde. Med sin enorme indsats og sin skarpe næse for, hvilken retning kornmarkedet bevæger sig, har han spillet en nøglerolle i DLG’s profilering som et af Europas førende landbrugsselskaber.

Mogens er også altid klar på nye udfordringer. De seneste år har han i kraft i sin post som vicekoncerndirektør været mere synlig i det landbrugsfaglige mediebillede, hvor journalister beskriver ham som en behagelig og reflekterende ekspert på kornområdet, der gerne stiller op, og som besvarer spørgsmålene med præcision og sikkerhed i stemmen.

Mogens er en vellidt leder, der får roser for sin varme og behagelige personlighed. Han er respekteret for sin enorme faglighed inden for korn og bliver af og til af kollegaer adresseret som ”Europas største kornhandler”.

Privat bor Mogens Frederiksen i København. Han er gift med Annegrete og har to børn – Christian og Anne Sophie. Familien har et familielandbrug, som de bruger meget af fritiden på. Desuden nyder Mogens og familien at rejse og opleve nye kulturer.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer