Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Indbrud i butikker

Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard fortæller, at der har været indbrud i to butikker. Den ene er sket i Købmagergade mellem torsdag klokken 18:30 og fredag klokken 08:00. En rude til butikken er blevet knust ,og der er stjålet smykker.

På Gl. Landevej har der også været indbrud i en butik. Det er sket hos Gardenia Blomster i tidsrummet lørdag klokken 13:00 og frem til søndag klokken 10:45. En termorude til hoveddøren er blevet knust, og man er kommet ind i ekspeditionsområdet, men der er ikke stjålet noget.

Indbrud

Mellem fredag klokken 16:00 og frem til 19:25 har der været indbrud på Spurvevej. Man er kommet ind ved at opbryde terrassedøren med et koben og har stjålet smykker, blandt andet en møntsamling.

Der har også været indbrud i en lejlighed på Bülowsvej. Det er sket mellem fredag klokken 15:00 – 16:25. Hoveddøren er opbrudt, men der er ikke overblik over, hvad der er blevet stjålet.

Kørsel i frakendelsestiden

Fredag klokken 22:00 blev en 35-årig fredericiansk mand standset i en bil på Korskærvej. Det viste sig, at han kørte bil i frakendelsestiden og det blev han sigtet for

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

https://www.ibc.dk/nyheder/infomoeder-paa-ibc/

Leave a Reply