Fredericia AVISEN talte efter Aalborgs sejr på 29-24 mod FHK med nordjydernes Henrik Møllgaard, der godt forstod ærgrelsen i FHK-lejren efter kampen.

Efter kampen sagde Møllgaard følgende:

“Det var en smule rodet. Vi har problemer med at få greb om kampen, og det er Fredericias fortjeneste, da de spiller frisk til og har stor gejst. Man kan mærke, at de har fået en god start, og ikke er bange for nogen. Jeg er glad for, at Aggefos lukker ned, når Fredericia kom tæt på,” sagde Henrik Møllgaard, som godt forstod skuffelsen fra Jesper Houmark:

“Målt på spil og åbne chancer, så skulle Fredericia have haft fem scoringer med. Var Aggefos en almindelige keeper, så havde han heller ikke taget så mange frie chancer. Jeg synes også, at Fredericia havde høj kvalitet i målet, og det var dejligt at blive udfordret på hjemmebane,” fortalte Møllgaard og sluttede:

“Jeg synes, at man kan se Fredericia har stor kvalitet. Man kan godt, at de har tro på tingene og stor glæde. De er ikke benovet over at møde GOG, BSH og os. De spiller igennem, og tror de kan vinde hver eneste kamp. De er resultatorienterede, og jeg glæder mig til vi skal til Fredericia og spille.”

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia