Forside Danmark Mød Texas til Maskiner Under Broen

Mød Texas til Maskiner Under Broen

DEL
Texas er klar til at vise et stort sortiment frem fra EGO, Pellenc og Texas med fokus på professionelle produkter til maskinmessen Maskiner Under Broen i august.

Med broen i ryggen og udsigt over Lillebælt står fagfolk klar til at vise deres maskiner og udstyr til anlæg, pleje og vedligehold af områder som park og vej frem til maskinmessen Maskiner Under Broen til august – og ingen maskinmesse uden virksomheden Texas.

Texas bringer et stærkt sortiment med produkter fra EGO, Pellenc og Texas. I år er batterier i fokus ved Maskiner Under Broen, og der er mange nyheder på det punkt ikke mindst fra EGO og Pellenc.

EGO er kendetegnet ved at have batteridrevne maskiner med samme ydeevne som benzindrevne enheder. Maskinerne er nemme at sætte op, forurener ikke og kan nemt opbevares. Plæneklipperne fra EGO kan klappes sammen og er derved nemme at rengøre og opbevare. Deres nyeste serie giver en ny definition af, hvad batteridrevne maskiner kan klare. EGOs mål er, at deres maskiner skal være mindst lige så anvendelige som markedets bedste benzinmaskiner.

Pellenc er også batteridrevne maskiner med fuldt fokus på professionelle produkter. Pellenc tager en aktiv rolle i miljøbeskyttelse, og 98 procent af deres lithium-ion batterier genbruges. Deres 100 procent kulfrie motorer er kendt for deres produktivitet og høje levetid. Batterierne er rygbårne og udviklet til fagfolk og til at klare hårdt arbejde.Fra Texas’ eget mærke kan ses professionelle produkter som Protrac, en combi maskine, Weibang plæneklipper med kardantræk og Pro Trim 600 2-hjulet trimmer. Maskinerne, som Texas tager med til messen, er til det professionelle segment med fokus på brugervenlighed, sikkerhed og ergonomi.

Hør meget mere om de forskellige maskiner til messen Maskiner Under Broen den 22. og 23. august 2018 på arealet under Lillebæltsbroen på den fynske side. Maskiner Under Broen arrangeres af maskinleverandørerne Park, Vej og Anlæg og henvender sig til professionelle brugere af maskiner og udstyr.