Fredericia AVISEN drog på tur til Madsby Legepark på denne kolde påskedag. Vi gik en tur forbi dyrene, og til vores store glæde er der en masse små søde dyrebørn.

De første vi møder er et lille gedekid, der stikker hovedet ud fra stalden. Det er ikke meget vi kan få at se, men man kan lige ane det lille kid. Pludselig dukker endnu et kid op, men desværre ville de ikke ud i kulden denne dag.

Gederne var ikke meget for at bevæge sig ud i kulden.
Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Når nu de kære gedekid ikke ville med på billeder, måtte vi finde nogle andre dyr der ville med. Derfor tog vi turen om på den modsatte side af stalden hvor fårene holder til. Der var også børne-bingo. Søde små påskelam lå og sov op af hegnet ude foran indgangen.

Der er små påskelam i Madsby Parken.
Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Bedst som vi ikke troede der kunne være flere dyrebørn i Madsby Legepark, så kom vi en tur forbi de sødeste små kyllinger, der lå og puttede sig sammen under en varmelampe. Hvor mange der er havde vi ikke tålmodigheden til at tælle, men søde der er de helt bestemt.

Små påskekyllinger i Madsby Parken.
Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Mit yndlingsdyr denne dag er dog ikke en unge. Det er Madsby Parkens fuldvoksne gris, der ikke havde tid til journalister som os. Den lå inde i sin stald og snorkede højlydt. Ej heller blitz vækkede den store gris.

Grisen slappede af da vi kiggede forbi.
Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Hvis ikke du har været forbi Madsby Legepark for nyligt, så er det helt klart et besøg værd. Meget har ændret sig i parken siden undertegnede var barn, men én ting har ikke ændret sig: Dyrene i parken er altid søde at kigge på.