Müfit Vardar arbejder til dagligt som kartonagemedarbejder hos DS Smith. Vi har besøgt ham på arbejdspladsen i en serie, hvor vi sætter fokus på medarbejderne på arbejdspladserne i Fredericia.

Fredericia AVISEN besøgte DS Smith i Taulov, hvor vi talte med kartonagemedarbejderen, Müfit Vardar, der startede med at fortælle, hvordan han fik job hos virksomheden.

“For lidt over to år siden blev jeg fyret et andet sted, og det var jeg lidt skuffet over, men jeg tænkte straks, når en dør lukkes, så åbnes en anden. Jeg startede på en anden arbejdsplads, men efter seks måneder, var det ikke så spændende, så jeg tog hen til 3F i Fredericia og bankede på døren. Jeg spurgte om de havde hørt om nogle spændende ledige jobs med produktion, hvor man bruger hænderne.”

“Efter et par dage blev jeg ringet op, og så sagde de, at DS Smith havde brug for en, og om det var noget for mig. Jeg fik lavet en ansøgning, og havde aftalt med deres med tillidsmand, at jeg kunne komme dagen efter, hvor jeg talte med ham, der er min nuværende leder. Efter et par timer blev jeg ringet op og fik at vide at jeg bare kunne komme hen til dem og skrive under på en ansættelseskontrakt,” siger Müfit.

DS Smith er en arbejdsplads med sikkerheden i orden, og det er noget Müfit påskønner.

“Det betyder meget, at firmaet går op i, at man går hel hjem, og at man skal passe på hinanden og kollegaerne,” forklarer Müfit.

Nu har Müfit været ved DS Smith i et par år, og han fortæller, at to dage ikke er ens og det gør ham glad.

“Det forskellige er, at der kan være en dag, hvor maskinen kører fejlfrit, og man ikke tænker så meget over det man laver, men dagen efter kan den køre skidt, hvor man så tænker hvad der er sket fra igår til i dag,” siger Müfit.

Müfit startede med at fortælle, at han blev fyret på sin arbejdsplads for et par år siden, da der var nedskæringer, men han slutter af med at fortælle, at man ikke skal hænge for meget med hovedet over det.

“Det er selvfølgelig træls og irriterende, men man skal op med humøret og op på hesten. Der er masser af spændende steder derude. Hvis de ikke kan bruge en, så er det dem der skal tænke de har smidt guld på gaden,” slutter han.

https://ipaper.ipapercms.dk/fredericiaKommune/bysek/Kommunikation/Foldere/julefolder2019/#/

Leave a Reply