Mercury Marine er ikke “bare” Mercury bådmotorer. Det er i lige så høj grad en række af de mest velkendte varemærker indenfor motorbåde, herunder Bayliner, Quicksilver, Uttern samt de lækre RIB gummibåde fra Valiant.

Nyhed 2019

Alt dette og meget mere er at finde på importøren Jørgensen & Dahls store stand midt i hal A, når dørene slås op til landets største bådudstilling; Boatshow 2019.Udstillingen finder sted i Fredericia, nærmere betegnet MESSE C den 22 – 24 februar samt den 28 februar – 3 marts, og der bliver nok at se på stand nr. A1108.

Mercury motorer fejrer 80 år med konkurrence på standen

I 2019 kan Mercury Marine fejre sin 80 års fødselsdag, og i den forbindelse er der naturligvis konkurrence på standen om en 2,5 hk Mercury påhængsmotor til vejl. udsalgspris på kr. 6.060,-Helt perfekt til at hægte bagpå udvalget af joller og gummibåde, som også kan opleves på standen. Vinderen af påhængsmotoren udtrækkes på udstillingens sidste dag, søndag den 3. marts og kontaktes direkte.

Motorer, motorbåde, joller & tilbehør på stand A1108

At standen er stor, er der en god grund til. Det er nemlig her, du kan opleve et mere end et almindeligt bredt udvalg af Mercury motorer: Lige fra potente V8 påhængsmotorer over højtydende indenbordsmotorer til de batteridrevne påhængsmotorer “Motorguide”. Her er i sandhed noget for enhver smag.

Gå på opdagelse mellem bådnyhederne fra Bayliner, Quicksilver & Uttern. Oplev den lækre RIB gummibåd fra Valiant. Uanset om smagen er mest til hobbyfiskeri, en familiebåd med kahytsplads eller en hurtiggående båd til sportslige udfoldelser, så findes det på stand A1108.

Tilbehør og gadgets findes naturligvis også på standen.

Mercury Marine v/Jørgensen & Dahl A/S glæder sig til at se dig på BOATSHOW 2019

www.fhk.dk